Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika __ 23

BEZPRUDERYJNOSC, mala ankieta dla Pan

Polecane posty

Gość Monika __ 23

Hejka, rozmawaialam ostatnio ze znajomymi o tym czy jestesmy bezpruderyjni, i jakie moga byc tego oznaki. Pomyslalam, ze zrobimy mala ankiete dla Pan, moze uda sie wyciagnac jakies wnioski. Prosze o dopowiedz na te pare pytan :) 1. ile masz lat 2. w jakim wieku byl twoj pierwszy raz 3. ilu mialas partnerow 4. czy swobodnie chodzisz nago po domu 5. czy opalasz sie toples 6. czy wg ciebie seks analny jest obrzydliwy/ w porzadku 7. czy polykasz w oralu 8. jak czesto sie masturbujesz / ile razy w tygodniu wiec zaczne sama 1. 23 2. 17,5 3. 3 4. tak 5. w Polsce sie krepuje 6. jest ok, lubie 7. tak 8. 3

Gość sie nie usraj z tymi
sorry, ale to czy ktś połyka, albo lubi anal nie jest oznaka bezpruderyjnosci, tylko upodoban. do dupy ta twoja "ankieta"

Gość Monika __ 23
mozna na to spojrzec z tej strony, ale mozna tez i z innej - jesli popatrzymy na bezprodeuryjnosc jako na oznake pewnej otwartosci, a na tamte dwa punkty jako oznake zachamowan, to wtedy bezpruderyjnosc bedzie miala z nimi cos wspolnego. ps. pytanie nie jest czy sie lubi anal tylko czy wg ciebie to cos ok, bo niektorzy uwarzaja to za jakies obrzydliwto lub cos niewlasciwego

Gość sikawka
1. 68 2. 56 3. 436 4. nie, potykam sie o linoleum 5. i botomles tez 6. jest obrzydliwy, wiec w porzadku 7. i w analu 8. 341

Gość moje zycie erotyczne jest mmmm
1.23 2.17 3.ponad 15 4.tak 5.nie 6.nie 7.nie 8.rzadko , chyba ze mnie najdzie ochota to kilka razy dziennie ale generalnie raczej wcale sie nie masturbuje

Gość hihiha
1. 24 2.17 3. 7 4. raczej tak, choć wole mieć majteczki 5. zazwyczaj nie 6. w porzadku jesli oboje naprawde tego chcą 7. czasami, ale nie jest to często 8. 1-2

Gość Monika __ 23
przepraszam, taka jestem w nerwach z powodu tej ankiety że popełniłam błąd:( w pytaniu trzecim zgybiłam jedynką więc ma być 31, przepraszam ludziska i dziekuje za wypowiedzi:)

Gość AniaP
1.35 2.24 3. 1 4. nie 5. nie 6. OK 7. tak 8. nie robie tego :)

Gość kobietka z wawy
1. 27 2. 17 3. 5 4. Tak 5. Nie 6. Lubię i czasem mam fajne orgazmy 7. Jak jestem mocno napalona to łykam 8. Na szczescie nie musze zbyt często

Gość znawca temata
chetnie i za darmo poprawie niektórym paniom statystyki w punkcie 3 :)

Gość len polski
znawca :D

Gość ZWŁOKI_KNURA
zwłoki knura

Gość chmurka_30
1. 30 2. 19 3. 6 4. nie 5. nie 6. ok 7. tak 8. 1-2

Gość widzę że wy puszczalskie
jesteście...tylko jedna miała 1 partnera...ok dwóch jeszcze zrozumiem...ale powyżej dwóch i to jeszcze w takim młodym wieku to już puszczanie się...lepiej przebadajcie się na hiv

Gość moim subiektywnym zdaniem
1. 23 2. W sensie stosunku waginalnego - jeszcze nie było. 3. Oralnie - 1 4. Tak 5. Tak (ale w Polsce tylko w odludnych miejscach) 6. Ani to ani to, ale sama nie mam ochoty, żeby mi ktos wsadzał w tyłek :O 7. Tak 8. Uuuuuuu :D Tak z 7 do 10 będzie:classic_cool: "widzę że wy puszczalskie" --> usatysfakcjonowany? :P

Gość Monika __ 23
bardzo prosze nie podszywac sie pode mnie!!

Gość ale_jak
1. ile masz lat 30 2. w jakim wieku byl twoj pierwszy raz 28 3. ilu mialas partnerow 1 4. czy swobodnie chodzisz nago po domu lubię chodzić nago ale gdy czuję się atrakcyjna, gdy coś nie tak, zakrywam się, poza tym zawsze wciągam brzuch, szybciej przemknę korytarzem itd 5. czy opalasz sie toples nie, chociaż gdyby wypadało i więcej kobiet tak robiło, mogłabym 6. czy wg ciebie seks analny jest obrzydliwy/ w porzadku w porządku 7. czy polykasz w oralu tak 8. jak czesto sie masturbujesz / ile razy w tygodniu gdy jestem sama, codziennie, od kiedy jestem z partnerem, staram się jak najrzadziej (żeby bez sensu nie tracić energii ;D)

Gość wyzwolona_pogodna_anka
1. 21 2.17 3.8 (raz było 2 jednocześnie) 4.tak 5.tak, ale tylko na plaży i latem 6.jest super! 7. połykam w oralu a ostatnio też "ass to mouth", rewelka! 8. zależy czy mam chłopa, teraz b.rzadko

Bezpruderyjność w pisaniu to wychodzi Wam całkiem nieźle, gorzej z realem. Właśnie wróciłem z nadmorza. Pojechałem do Łeby by pooglądać naturystki, cały zeszły tydzień robiłem patrole piesze po plaży by namierzyć jakąś panienkę opalającą się choćby topless. Nic z tego, mało tego pojechałem jeszcze do Dębek i też nic. Nawet w stringach się nie opalają. A efektem ubocznym tych patroli jest to że się zjarałem na czerwono i noga mnie boli, bo jak szedłem to zawadziłem o jakiś kamień wystający z piasku. Zatem pruderyjność wśród polek jest ogromna, a takie ankiety to zwykła obłuda.

Gość Kurde jestem pod
wrazeniem Prawie wszystkie łykają A myślałem że tylko moja jest taka bezpruderyjna :)

Gość Maryla
1.23 2.17 3.10 4.tylko jak jestem sam na sam z partnerem 5.czasem, bez stannika 6.w porzadku 7. nie 8. nie robie tego ;-)

Gość franczesko
ja mialem juz kilkanascie lasek, ale tylko 2 polykaly, 5-6 moglem sie spuscic na twarz, ale zaraz lecialy sie umyc. Dziwne.

Gość asf
A tutaj 8 na 10 połyka No niezłe mamy kafweterianki Przed monitorem to wszystkie połykają tylko czemu jak przychodzi co do czego to nagle sa problemy

Gość nie narzekam
a moje wszystkie partnerki lykaly, i nawet mi kiedys nie przyszlo do lowy, ze to moze byc jakis problem. tak jak my je spijamy, one spijaja nas :) pozdrawiam Kefererianki :)

Gość no to ładnie...
1.25 2.16 3.7 4.tak 5.nie w Polsce 6.w porządku 7.a fujjj 8.2

Gość Śśśśnieżynka
1. 18 2. 17 3. 1 4. nie 5. nie 6. nie wiem jeszcze nie próbowalam 7. tak.. 8. prawie codziennie :)