Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaskolka

Jest mi tak zle....

Polecane posty

Gość Jaskolka

Mam faceta od prawie roku i w zasadzie razem zamieszkalismy jakies dwa miesiace temu...poniewaz mieszkam w zupelnie innym miescie niz moja rodzina, moi rodzice poznali mojego faceta dopiero wczoraj jak przyjechali nas odwiedzic...i jest mi strasznie przykro, bo oni nie zaakceptowali mojego faceta:( Moja mama stwierdzila, ze to nie jest odpowiedni partner dla mnie. Umotywowala to tym, ze niektore zachowania mojego G. ja draznia i sa dziwne i nie czuje sie komfortowo u nas w domu bo G. nie probuje nawiazac z nimi kontaktu. Nie probuje, bo nie mowi po polsku, a moi rodzice ni w zab w zadnym innym jezyku niz po polsku..prosila abym zastanowila sie nad tym zwiazkiem...wiem, ze zaraz powiecie, ze to moje zycie itd, ale to nie takie latwe. Na pewno nadejdzie taki moment, ze razem bedziemy chcieli pojechac do Polski, a ja nawet nie wiem,czy moja mama by go nawet zaprosila, z reszta moj tata tez jest sceptyczny do tego zwiazku. Ja sobie nie potrafie nawet wyobrazic takiej sytuacjii, ze moi rodzice nie beda akceptowali G. do konca swoich dni. Z drugiej strony bardzo go kocham i nie chce sie z nim rozstawac...jest mi strasznie zle i przykro, bo naprawde cieszylam sie na przyjazd rodzicow, a oni od wczoraj probuje mnie przekonac, ze powinnam zerwac...:(

Gość a miało być tak pięknie
:(

Gość Jaskolka
chyba odlece z innymi jaskolkami do cieplych krajow :(

Gość Jaskolka
No mialo byc pieknie, a teraz siedze i rycze:(

Gość zrujnowana dusza
mi też jest źle , ale z innego powodu :( a twoi rodzice wcześniej, czy później zaakceptują go, jak zobaczą , że jestes szczęśliwa

Gość ***********************
Oj tam, nie łam się :-) Rodzice są nastawieni sceptycznie, bo się martwią o Ciebie. Może mamie wcale nie zależy na tym żebyś z nim zerwała, tylko źle się wyraziła. Pogadaj z nią, wytłumacz że on też jest skrempowany wizytą Twoich rodziców, więc może dlatego nie jest zbyt rozmowny i wylewny w uczuciach. Myślę, że szczera rozmowa wyjaśni wątpliwości. Powodzenia

Gość ***********************
nie łam się :(

Gość Jaskolka
Tylko sprawa wyglada tak, ze moja mama tez sie poplakala i stwierdzila, ze serce jej sie lamie jak mysli, ze jej corka, ktora jest atrakcyjna i inteligentna osoba (sorki, to nie moje ego, alel slowa mojej mamy) znalazla sobie kogos takiego...stwierdzila, ze G. jest dosc wybuchowa osoba. Moze ostatnimi czasy jest, ale to ze wzgledu na to, ze ostatnio ma/mamy duzo stresow. G. stracil prace, szuka dalej i nic nie moze znalesc:( Mialam juz kilka zwiazkow przed G. ale moi rodzice zawsze w pelni akceptowali moich ex...jest mi przykro, bo widze jak oni na niego patrza. Moj ojciec to sie chyba nawet na mnie obrazil:( Juz sama nie wiem co robic...bo ja tez w tej sytuacjii czuje sie niekomfortowo

Gość Jaskolka
Juz sama nie wiem co robic...

Gość taka jedna ze Strzelcem
a z jakiego kraju jest Twoj chlopak?