Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franek z budowy

A co sadzicie o kobietach Simona Mola?

Polecane posty

Gość franek z budowy

Gość franek z budowy
a jednak poeci maja cos w sobie i chyba ciekawosc jak to jest z czarnym :)

pomijając fakt ze jest czarny, to jest strasznie brzydki z ryja, ale moze po prostu jestem do niego negatywnie nastawiona i jego hiv przesłania mi swiatopogląd

Gość wy nie filozofowac
to prosta, polki lubić duża knaga;)

Gość franek z budowy
a czy te kobiety zdradzaly, szukaly przygody czy jeszcze cos innego - bo przyznam ze nie interesowalem sie tym tematem

Gość dlllz
nie mów tak deska bo nie wiesz jak zachowała byś sie na ich miejscu może urok simona podziałał by i na ciebie :P

a ja interesowalam sie tym tematem i widze, ze sa nieslusznie osadzane, a na pewno zbyt surowo. niektore z nich byly z nim w stalych zwiazkach i poprostu zostaly oszukana. tak jak nie jedna inna kobieta, z tym wyjatkiem, ze inna jak zlapie hiv to nawet o tym nie wie, bo o tym sie juz nie pisze..

a tak w ogole to trzeba byc niesamowicie głupim zeby w dobie Aids współżyć z nieznajomym bez gumki szczegolnie z nieznajomym z afryki

Gość nic pozytywnego
spać z kimś obcym bez prezerwatywy albo robić jeszcze inne takie rzeczy. Przed pierwszym razem z nowym partnerem trzeba iść razem przebadać się na sami wiecie co :classic_cool: szczególnie takim jak moll z kraju o dużym ryzyku

jakie to typowo Polskie\"z nieznajomym\", ale ze znajomum to juz mozna bez gumki, bo ludzie to sie przeciez nie zdradzaja hehehe. prawda jest taka, ze niektore znaly go kilka lat i co z tego.

i te badania niby daja gwarancje, ze w trakcie zwiazku ktos czegos nie przywlecze? dobre sobie. wlasnie dzieki takiemu zaufaniu te laski sa teraz chore.

Gość to tylko wstrzemięźliwość
innej pewności nie ma że się płciowo nie zarazisz

na mnie tez nie dzialaja, ale smieszy mnie to, ze wielkie oburzenie jest dlatego, ze on jest czarny. prawda jest taka, ze hiv i aids w Polsce to bardzo duzy problem i nie przez Molla, ale przez to, ze ludzie sa ciemni i sie nie zabezpieczaja nawet ze stalym partnerem, ktory zawsze cie moze oszukac.

crazy_bogie - niestety takie mamy smutne czasy ze wchodząc w nowy związek trzeba go rozpocząc od malo-romantycznego wspólnego przebadania się jesli nie ufasz nawet swojemy stałemu partnerowi że nie dochowuje Ci wierności i może coś \"przywlec\" no to przykro mi - w takim związku to chyba nie możliwośc zarazenia hiv jest największym problemem

moim zdaniem kazdy , kto stara sie o azyl w polsce powinien przejsc szczegolowe badania medyczne , takowych wymaga usa - jezeli dobrze sie orientuje . a tego mola powinni za jaja na rynku powiesic. nie jest on takim ciemniakiem , skoro mieszka w polsce i doskonale zdawal sobie sprawe z tego ze zaraza kobiety.