Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhutru

SEXXXXXXXXXXX

Polecane posty

Gość fhutru

Jak wynika z raportu Durexa, prawie połowa kobiet jest niezadowolona ze swojego małżeństwa. Tylko nikła część z nich organizuje sobie intymne spotkania z kochankiem. W większości kobiety przeżywają swoje seksualne frustracje w milczeniu. Z powodu lęku, wstydu lub troski o partnera nie dzielą się swoimi problemami, wola udawać, że wszystko jest w porządku. http://kobieta.wp.pl/kat,26353,title,Apetyt-na-seks,wid,8982730,wiadomosc.html?rfbawp=1183376932.554

Gość Bombowy Biustonosz
Ciekawe dlaczego nie chcą tego zmienić

Gość 1111111111111111111
dlaczego nie chcą wam mówić że sex z wami to dramat i nie spełniacie ich oczekiwań - BO NIE CHCą WAS ZAWSTYDZAć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ajajajaaajaj
no własnie,szkoda mi mojego faceta,to przerazenie w jego oczach gdy nie robi mi dobrze - usmiechne sie , ajj kiszka, dzis mu wspomniałam ze jak popracujemy to bedzie cudownie

Gość ajajajaaajaj
moze zaczai o co chodzi

Gość Bombowy Biustonosz
i to jest własnie wasz problem, zamiast powiedziec otwarcie o co chodzi, 2 dni kłótni a potem byscie sie tak dogadali ze wszystkim by wyszło na lepsze. Ale wam szko9da faceta. Skoro szkoda, to potem nie narzekajcie na marny seks :/

Gość 1111111111111111111
dla was to problem straszny świadomość że nie jesteście najlepsi - jak byś zareagował kiedy kobieta nawet w najdelikatniejszy sposób ci powie ze chce inaczej . SORY - ale szczerze mówiąc bedziesz miał traume do końca zycia i co my mamy z tym zrobić nie chcąc was urazić i kochając .

Gość upppppppppp