Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zofija.

Co wzbudza w Was zdziwienie?

Polecane posty

Gość Zofija.

Gość Zofija.
jw w czasach gdy wszystko jest mozliwe, czy jest cos czemu sie dziwicie?

Gość znalazłam mamusie
tak.. głupocie ludzkiej i temu, ze człowiek z egoizmu i zawisci zrobi tyle rzeczy:)

Gość halawopalach
hmmm ta dziwna mnie kobiety ktore nie szanuja sie i nie proboja ratowac malzenstwa tylko zabiaraja innym narzeczonych...

Gość Zofija.
mnie czasami dziwi naiwnosc kobiet zdradzanych

Gość znalazłam mamusie
A tak.. Zofio.. a wiesz skąd się to bierze? sta, że z mety zaufały..a zaufanie się buduje słowem, czynem. A one tak. Związek/ Ok a zatem ufam mu:) naiwne.

Gość Zofija.
mysle nawet, ze celowo zamykaja sie na sygnaly zdrady nie chca ich widziec

Gość znalazłam mamusie
to prawda. Nie chca znac prawdy wolą zyc w ułudzie. bo wiedzą ze jak wyjdzie na jaw to on je zostawi.,. a tak myslą.. a pobawi sie nią i zostawi i bedzie ze mną. Przejdzie mu. A my jestesmy 10 lata razem! itp..

Gość Zofija.
i nawet jesli napisze, ze ta bielizna w szafie jest moja to nie uwierza, beda sobie wmawiac, ze kupil ja dla nich tyle, ze pomylil rozmiar ;)

Gość znalazłam mamusie
jak mozna nie znac rozmiaru UKochanje oosby!:) dla mnie to juz byłby sygnał:)

Oj, wiele rzeczy jeszcze mnie dziwi. Negatywnie naiwność, głupota ludzka, czasem moje własne postępowanie. Dziwi mnie u niektórych ciasnota umysłowa i brak tolerancji, czerpanie radości z anonimowego dokazywania na forum, co preferują czasami ludzie, zamiast zająć się swoim życiem ;) Dziwi mnie zaangażowanie, z jakim ludzie wścibiają nos w nie swoje sprawy i radość, z jaką sprawiają ludziom przykrość. A pozytywnie? Zakończenia dobrych książek :) Pozdrawiam.

Gość znalazłam mamusie
czerpanie radości z anonimowego dokazywania na forum, co preferują czasami ludzie, zamiast zająć się swoim życiem -- mam inne zdanie. Myślę że ważne co piszą a nie jaki nik itp. Patrz na treśc nie na formę. Jeśli ktoś włazi z buciorami w ich życie, związek- to mówią to głośno. nawet tu. A co mają czekać aż ta osoba dopusci ich do rozmowy z Nim? Przestań. rok 2005 minął. Jak romowy nie byo tak nie ma. teraz tylko pisanie tu o tym co ważne. Np gdzie miejsce jego matki, tej złej kobiety wyrachowanej. Nic sie nie nauczył. Znow dał sie wciagnac w oboadki, mamienie itp.

Gość Zofija.
tak, chyba lepiej jednak dziwic sie, niz nie dziwic niczemu, bo to o jeden smak zycia mniej ;)

Eeeeeeee? Nie do końca rozumiem dlaczego mnie zacytowałaś i o czym do mnie rozmawiasz ... :o Wspominam po prostu o tym, że ludzie nie zawsze mają dobre intencje, pisząc na forum, czasem wręcz piszą dlatego, że chcą odreagować ... niestety kosztem drugiego człowieka.

Gość znalazłam mamusie
dziwi mnie jak mozna nie widziec wyrachowania, bronic je. Jak mozna ranić ukochaną osobę.. i mieć w d.. że zrobiło jej sie przykro. słowa cenna moze zstapic tylko słowo perła drogocenna w moim zyciu:) a słowo nietypowa wyjątkowa i zadziwia mnie jak bardzo przejmuje sie tym ze tej sie zrobi przykro na wiesc o prawdzie. A czemu sie tak ukochana nie przejmował jak ona płakała bo jej przykro było

Gość znalazłam mamusie
Piszą na forum bo nie mają mozwlisco romowy. a zycie toczy sie tworzą zwiazek.. a ktos im uklada jak ten zwiazek ma wygladac. jaka ci... obadki, uklada co i jak. Juz pisałam jak ma być, co jets dobre dla duzego dzieciaka 3letniego. Nawet z punktu widzenia psychologi, relacji dziecka. ta stara tatarka na siłę burzy mu swiat. A widzi w tym zysk siebie- moze pogadac z ojcem dziecka i o sobie, co tam w robocie, czy ma nadzrke itp. cwane babsztyl

Gość Zofija.
hmm, nie bardzo rozumiem o czym piszecie ;)

Gość znalazłam mamusie
a zrozumienie i dialog w związku jets bardzo ważny:) Mądry uczuciowy facet to rzadkosc:) pamietam jak rzekł: jak mądrze przyjmujesz nasza krytykę( do czarnulki) i nie chce tego wykorzystywac:) czyli mogłby jej nagac ale widzi ze dziołszka kapuje wiec rzekl pare słow tylko:) Hmm mysle super facet. I juz widziałam jego relacje w związku:) z tkim facetem zyje sie łatwiej, wiele rozumi itp:) nie przypuszczałam ze a. tak namiesza ze bedzie pocigaac za sznurki jakim jets dziecko i branie go na litosc.. ze jej w du.. szczyka itp.

Gość dziwie sie
kochankom ktore mysla, ze facet zostawi dla nich swoja zone :D

Gość będą mamuniaaaa
dziwie się babom co rzadzą facetem biorąc go na litośc lub za pomocą dzieciaka- nie zobaczysz małej! it. dziwie się babom co uwodzą badoleniem faceta ktory kocha inną.. ale maja czelność i tupet w wymyślaniu jak go od niej uwolnić. A to przekabacanie rodizny jego, a to biadolenie, a to gadanie jak to dzieciak męczy a to obiadki itp wyrachowanie

Gość Zofija.
o tak, wymagac od faceta zeby zostawil swoja zone/od kobiety zeby opuscila meza to zdumiewajace ;)

Gość będą mamuniaaaa
wymagać od faceta by traktował jak nr 2 swoją ukochaną a przejmował się szczykaniem jakieś znajomej w dodatku oszustki i zawistnej, zajmującej sie produkcja lalek:O:) to głupie.

Gość p. Justynaaaa
Mnie dziwi i zaskakuje wiele spraw. Ale to dobrze, w końcu gdyby wszystko było oczywiste, byłoby nudno. A to, o czy za chwilę, nie tyle mnie dziwi, co śmieszy i tego nie rozumiem. Chodzi o schemat myślenia niektórych ludzi z kafe. Oto i on: jestem samotny jestem samotny, bo nie mam przyjaciół, kolegów, znajomych, partnera nie mam przyjaciół, kolegów, znajomych, partnera, bo jestem nieśmiały nieśmiali są nieakceptowani nieśmiali boją się wyjść z domu nieśmiali i tak nie wyjdą z domu, bo przecież nikogo nie poznają z powodu ich nieśmiałości nieśmiali nie mają szans na miłość, acz są wartościowymi ludźmi ... mam 90 lat i nigdy nie miałem dziewczyny :) Pozdrawiam.