Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kronikarz

Plagiat pracy magisterskiej

Polecane posty

Gość kronikarz

Czy ktoś słyszał lub wie jak ktoś przedłożył czyjąś pracę mgr na innej uczelni i nikt się nie zoreintował?

Gość iglasta grusza
zorientuja sie, jest baza

Gość kronikarz
ale ja chcę pozmieniać oczywiście tytuł i nazwy rozdziałów ale żeby w układzie i treści była podobna. mam bardzo mało czasu i aż takiego dosłownego plagiatu nie chcę zrobić. wiem że oddaje sie je na CD i ze jest baza ale czy ktos próbował./??/???

Gość kronikarz
Jestem smierdzącym leniem i mimo, że studiuję nie potrafię napisać głupiej pracy mgr będącej uwieńczeniem 5 lat cięzkich studiów. Jestem ćmokiem i obibokiem, taka niestety prawda, ale ambicje mam bardzo wysokie mimo mojego nieuctwa bo marzy mi sie tytuł mgr... tylko czy na niego zasługuję?

Gość do gibciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
antyplagiat sprawdza połąćzenia słów, kombinacje słów itd. wykryją to i to też jest plagiat

Gość tryku
ja dałam kumplowi moja parce złozył w tym samym miescie w innej szkole (obydwie panstwowe uczelnie) i nikt sie nie zorientował

Gość kronikarz
Mam to gdzieś czy wykryją czy nie, nie cche mi się pisać tej pracy. miejmy nadzieję, że mi się uda... głabowi jednemu, przyznaje sie bez bicia :)

Gość samosąd
Życzę ci abyś się przejechał na tym plagiacie,a powinny być takie kary,żebyś ty i tobie podobni baaaarzdo i długoooo tego żałowali.

Gość do gibciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
u mnie kierują takie opcje od razu do prokuratury (licencjat ktoś tak chciał zrobić) i wywalają ze studiów - więc masz w plecy te 3 czy 5 lat..

Gość wrobelek
powinni cie nakryc na oszustwie i zabronic wstepu ja jakakolwiek uczelnie :( co za lenistwo .

Gość kronikarz
dwie poprzednie wypowiedzi są nie moje. chodzi o oparcie sie na pewnej pracy bez podawania jej w bibliografii. nie mam zamiaru zrobić wytnij wklej. bez przesady. chodzi jedynie o podobieństwo zawartości. Jeny ludzie nie bierzcie wszystkiego tak bardzo poważnie i dosłownie. szkoda zdrowia. niektórzy się tu powyżywali, powyklinali....to jest proste pytanie...niektórzy zachowują się tak jakbym na ich pracy mgr bazował. Relax, take it easy.....wypuście trochę pary z uszu :P

Gość kronikarz
Ale zrobiłem wielkie kupsko, bardzo miękkie było... jak widzicie mi nawet kloce na luzie wychodzą :)

Gość Niuninka 79
Ja miałam takiego promotora co kazał mi wszystko wkleić z internetu heh tylko żebym podała strony .... a z podobnej pracy koleżanki i tak korzystalam - nadal mam magistra :P

Gość ludziedo jasnej
paranoja- to jest zwyczajna kradziez i nie wiem, jak jest ale powinno byc za to wiezienie.

Gość kronikarz
Jak tak dalej będzie to tytul mgr nie bedzie miał żadnej wartości... Jestem beznadziejny, wolałem posuwac laseczki w klubach niz przykladac sie do pisania pracy mgr, taki ze mnie luzak :p

Gość Niuninka 79
podobno za jakis czas maja znieść prace mgr - podobno maja byc examinki na koniec st - a z plagiatami maja za duzo roboty, bo zawsze cos wykryje... na szczęscie nie sprawdzają wszystkich po kolei tylko wyrywkowe prace :)

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić, redaguję tekst i pomagam przy kompozycji. Możesz spokojnie przelewać na papier swoje myśli nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze słowa Jeśli nie jesteś pewien, czy to właśnie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybkość, anonimowość, 100% gwarancja potwierdzona raportem.

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić, redaguję tekst i pomagam przy kompozycji. Możesz spokojnie przelewać na papier swoje myśli nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze słowa Jeśli nie jesteś pewien, czy to właśnie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybkość, anonimowość, 100% gwarancja potwierdzona raportem.

Gość gość