Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lublinianka 24

10 cm obcas nie podwyzsza o 10 cm?

Polecane posty

Gość lublinianka 24

o co chodzi?mam 170 cm a w 10 cm obcasach mam 175????????

Gość lublinianka 24
up!!!dlaczego tak sie dzieje?????

Gość gdybym
była obcasem przyparaboliłabym Ci w ten puuusty łe:)

Gość trzeba schudnąć
:classic_cool:

Gość lublinianka 24
ale ja pytam powaznie, dlaczego mając buty na 10 cm obcasie nie podwyżaszają wzrostu o 10 cm?

Gość lublinianka 24
bez butow mam 170 a w butach na 10 cm szpilce mam 175, mierzylam sie dokladnie.czy ktos zna odpowiedz?

Gość lublinianka 24
nic sie nie wygina!mogla by byc roznca 1-2 cm ale 5?gdzie sie podzialo 5 cm jesli szpilka jest 10 cm?

Gość Skoro pytasz o to na forum
Szpilka ma 10 cm, a jaka jest grubość podeszwy???

Gość aleś ty upierdliwa
:o:o:o:o

Gość do gibciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
matrix? zaginęło w czasoprzestrzeni... :classic_cool: szpilka ma 10cm ale jest wyprofilowana, nie jest to prosty walec o wysokości równej 10cm i dlatego tak się te cm "rozchodzą"

Gość pytaczkakaczka
to proste: jak mas zbut na obcasie to pieta sie unosi wyzej na skutek wygiecia stopy :) wiec obcas sobie ma 10 cm ale pieta jest tak ustawiona ze te 5 cm tracisz na realnym wzroscie:)

Gość lublinianka 24
podeszwa jest cienka gdzies 2-3 mm, ale jakie to ma znaczenie?obcas jest wyprofilowany i co z tego?skoro ja wysokosci obcasa mierze pod katem prostym?od fleczka do piety jest rowno 10? to naprawde jakis matrix, mietrzylam sie juz w roznych butach 9-10 cm i w zadnych nie mam tyle ile byc powinno:obrakuje 5 cm:o

Gość do gibciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pytaczkkaczka - dokładnie, coś w tym też być musi..

Gość lublinianka 24
pytaczkaczka nie rozumiem za bardzo:o jezsli obsas podnosi piete o 10 cm bo tyle ma to ja rowniez powinnam byc wyzsza o te 10 cm:o czy tez sie myle? sorry ale z matmy nigdy dobra nie bylam:o

Gość pytaczkakaczka
tak podnosi piete ale ta twoje pieta wowczas jest blizej kolana niz jak jestes bez butow wez stope i zobacz jak dziala jak mas zja ustawiona na plasko a potem wyprofiluj stope tak jakbys miala but i zauwazysz ze pieta sie podnosi w stosunku do np. kolana

Gość twoja sąsiadka
do autorki.... mieszkasz na ul Niepodległości? intelektem pasujesz do takiej jednej laski...

Gość lublinianka 24
niestety mieszkam w zupelnie w innych rejonach.co ty mozesz wiedziec o moimintelekcie?ciekawa jestem czy ty znasz odpowiedzi na wszystkie pytania.zapewne sama nie wiedzialam, ze 10 cm obcas nie podwyzsza o 10 cm.

Gość jfiuhdskf
hahahaha ona na bank jest z nowej kaliny albo z daszyny :D

Gość jeju odwalcie sie od dziewczyn
dobre pytanie zadala, pewnie wy tez ne znacie na nie odpowiedzi a robicie z niej na sile glupka. ja tez kiedys o tym myslalam, czemu jak zaloze wysoki obcas wcale nie jestem tak wysoka jak myslalam, ze bede. a nawet tu na forum czesto sie czyta wypwiedzi w stylu"ja mam 165 moj chlopak 180 wiec to idalny wzrost bo moge bez obaw nosic moje 10 cm szpilki bo w nich mam przeciez 175 a wiec nadal jestem nizsza od chlopaka!" ;|

To jest cholernie glupie pytanie.. Szpilka, to nie koturna.. Stopa jest pod pewnym kątem.. Stopa nie lezy rownolegle do podloza... To tak samo jak stanac na palcach.. Jak kupisz sobie tzw. \"zelazka\" to wtedy bedziesz miala 10 cm wiecej, bo w tych butach tyle co jest z przodu jest tyle samo tez z tylu.

Gość o ja blondynka pewnie jesteś
o bez kitu, jak ty masz 24 lata to ja ci współczuje:O jesteś po zawodówce?? twoje IQ musi być porażające :O

Gość jeju odwalcie sie od dziewczyn
bli ble bla blu -->racja ;)

Gość nastepna blondynka
wow dzis sie tu dowiedzialam ze koturny najbardziej podwyzszaja? !! jak tak to musze sobie kupic jakies fajne

do \"nastepna blondynka\" Nie mam koloru blond, a zdarza sie, ze dziewczyny o tym kolorze sa nieraz madrzejsze... Jesli koturny nie podwyzszaja, to wg Ciebei (nie-blondynko) co takiego?? Dziwne ...

Gość nastepna blondynka
ja tez tak sobie myslalam ale chciałam sie upewnic i dlatego ten pytajniczek dalam :-) musze kupic sobie takie buciki a tak wedlug mnie to najbardziej podwyzszaja szczudła :-)

Gość gość
Ktoś tu ma poważne braki w matematyce i fizyce.

Gość gość
Autorka ma racje, bo tak wlasnie jest, ze szpilka nie dodaje nam tyle cm wzrostu ile ma wysokości. Ciezar ciala inaczej się rozkłada, zmienia się postawa, a palce nie zmieniają polozenia. Natomiast dziwie się krytycznym uwagom laikow. Jak się nie ma pojęcia o jakims temacie to lepiej nie zabierać glosu niż się osmieszac, a co gorsze wysmiewac kogos pograzajac się jeszcze bardziej w swojej głupocie.