Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ujawnię się

Wczoraj był topik o zdjęciach dzieci w sieci. Przekonały Was ich argumenty??

Polecane posty

Gość nie ujawnię się

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3505841 Chciałam mieć linka w stopce, miałam tego linka dla siebie, żeby móc w niego kliknąć wtedy, kiedy będę miała ochotę, ale nie chcę, żeby mnie nazywano wyrodną matką, kobietą, która nie kocha swojego dziecka. Ten topik dał mi trochę do myślenia. Skoro ludzie tak na to reagują, to może coś w tym jest? Chcę prowadzić bloga i wklejać na tym blogu zdjęcia mojej córki, ale jak czytam, że za kilkanaście lat córka mnie za to znienawidzi, to mam dość. Co o tym myślicie? Zamieszczać czy nie zamieszczać?

aj wymyslacie......tak jak z tinky winky.... debilstwo..ktos cos powie a juz wszyscy sraja ,piszcza, i boja sie, moze w ogole wyrzucmy aparaty foto co?? ja tam robie co chce i zaden post na foru mnie do tego nie zniecheci :P

taki temat mnie ominal :D ja mam i nie czuje sie wyrodna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mnie tam nic nie przekonmuje co mi ktos mowi na necie... puste sranie gadanie.....

noe a ja mam co robic w domu i mam zdjecia ty nie dyskutuj tylko szykuj sie w odwiedziny - tylko wyzdrowiejemy nie widze przeciwskazan na umieszczanie zdjec w necie. uwazacie ze zdjecia dzieci na reklamach , w gazetach(z imieniem, nazwiskiem i podanym miastem), w tv-superniania(gdzie dzieci pokazywane sa na golasa - oczywiscie z \"zamazanymi\" czesciami intymnymi - tez jest obnazaniem sie? nie wystawiam zdjec pod ocene innych. komus sie podobaja zdjeci , dzieci- napisze - Dziekuje , ktomus sie nie podobaja- ma prawo do wlasnego zdania. nie rozumiem tej \"klotni\"!!!o co? o wlasne zdanie. wy macie takie ja mam inne. I koniec. jestem przeciwniczka wstawiania zdjec rozneglizowanych. puszczania nago dzieci po plazy .....itp Ale zdjecia bede wstawiac- moj wybor, moja przemyslana decyzja, moje zycie. \"nik ci nie moze mowic jak masz zyc, bo nikt za ciebie nie umrze\"

przekopiowalam swoja wypowiedz z innego (podobnego) tematu. wiec poczatek (noe............. )- jest zbedny

Zbiorowa histeria jakaś :( wg mnie zdjęcie buźki w necie nie jest Bóg wie czym... co innego nagie dziecko, to bezmyślność.