Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewcia_gwiazdeczka

Chciałabym...

Polecane posty

Hej Kobietki! Mam pewien problem... :( Lubię kochać się z moim chłopakiem, bo jest bardzo miło. On jest dla mnie taki delikatny i czuły, poświęca mi wiele czasu i uwagi... Jest jednak problem, który sprawia, że jest mi przykro po wszystkim... Nie mogę dojść! :((( On się tak stara a mi jest tylko miło... Pomóżcie, może macie jakąś radę... Proszę...:(

Gość czy parujący klocek
na Twoich piersiach jest dobrym rozwiązaniem?

Widzę, że niektórzy znaleźli się w nieodpowiednim miejscu...;/ Przykre, że ktoś śmieje się z problemów niby błahych, a jednak mogących sprawiać przykrość...

Gość trafilas na zle forume

nie zniechecaj sie:) ja pomimo ze juz rok uprawiam seks, nie mialam jeszcze takowego orgazmu po normalnym stosunku:) po minetce wiele razy ale nigdy nie doszlam \'\'normalnie\'\':) ja sie nie zniechecam bo tego po prostu trzeba sie nauczyc, masz jeszcze duzo czasu wiec wszystko bedzie okiej:)

Podczas seksu oralnego zawsze dochodzę, ale chciałabym jeszcze zobaczyć jak to jest podczas penetracji... Mój chłopak tak o mnie dba i naprawdę jest mi dobrze... Ale nie mogę dojść..

u mnie jest tak samo, tez sie stara i wogole ale jakos nie moge.. czesto czuje ze to juz, ze jestem blisko ale nic z tego.. tylko ja mam tez taki problem ze nie umiem sie wylaczyc.. czesto mysle o zwyklych sprawach i to tez mi utrudnia sprawe:(

Gość tak zapytuje
ale tak na zdrowy rozsądek po co Ci orgazm jeśli jest Ci bardzo miło?

Do fajna madchen: Ja tez mam taki problem, często jest tak, że już jest mi tak dobrze i myślę \"O w końcu się uda! Nareszcie!\" Ale w końcu nic z tego nie wychodzi...:(:(:(:( Mam nadzieję, że w końcu sie uda i przejdzie mi to uczucie.

Gość tak zapytuje
ok orgazm to nie wszystko skoro czujesz sie dobrze i czujesz sie dobrze z merzczyzna to nei martw sie orgazmem (moze za bardzo go chcesz i sie blokujesz) skoro Ci dobrze to kozystej z tego i ciesz sie swoim facetem a orgazm moze przyjsc sam:)

Gość tak zapytuje
sorka "mężczyzną" ;)

hey :) ja nauczylam sie dochodzic podczas stosunku :) i powiem wam dziewczyny ze orgazm poprzez oral to o niebo lepsze jest silniejszy mocniejszy i dluzszy...ten podczas sexu jest bo jest :) heh chociaz moze to ja tak odczuwam.a moim zdaniem najlepiej sie dochodzi jak sie jest na facecie,na jezdzca... i ocierasz sie o niego a on cie dociska(rece na biodrach twoich) no i oczywiscie tempo wy sobie ustalacie jakie wam pasuje ...bo w koncu u gory to my rzadzimy :)

a mnie wlasnie wszystko boli na jezdzca:( nie wiem czemu, pozycja super ale wszystko boli i rzadko chce ja stosowac:( tak to racja orgazm poprzez oral jest mocniejszy ale za to krotszy a poprzez normalny seks jest dluzszy ale za to doznania sa takie jakby delikatniejesze:P

to na jezdzca ale pochyl sie do niego,ja jak siedze na prosto tez na nim to mnie tez boli ale jak sie pochyle do przodu to jest fajnie :)

no wlasnie jak sie pochylam to zaraz jego czlonek wychodzi ze mnie:( znaczy jak sie pochylam i zaczynam ruszac.. ahh;/ ale najlepsza pozycja moim zdaniem jest od tylu:D:Di w tej pozycji czuje ze jestem baardzo blisko:)

Fajna madchen: Też najlepiej czuję sie w pozycji od tyłu, czuję wtedy że jestem blisko.... No orgazm przy oralu jest po prostu boski, ale chciałabym w końcu dowiedzieć się jak to jest dojść podczas seksu... Hehe a tak poza tym, to widzę, że jesteśmy podobne do siebie fajna madchen. :D