Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysssunia

gołebie

Polecane posty

Gość mysssunia

z ciekawości chciałam zapytac , jesli ktoś decyduje sie zeby po wyjsciu z koscioła, wypuscic w góre 2 gołabki,to jak to wyglada?to Panstwo Młodzi otwieraja klatke i wypuszczaja? czy ktos widział takie cos na weselu?i jak to odebrali goscie?

u mojej siostry ciotecznej puszczali goląbki i bylo to na zasadzie ze osoba ktora wynajmuje ptaszki podala im je do dloni a pozniej panstwo mlodzi je wypuscili w niebo

Gość 05.05.2007
Jest niebezpieczeństwo że ptactwo nasra na młodych lub na gości... Nie polecam :P

Gość jest ryzyko jest zabawa
:D:D:D

Gość
My dostaliśmy od wujka gołąbki (nie było to zaplanowane) były umieszczone w pudełku zapakowanym jak prezent tylko, ze wieko było wycięte (tzn. klapka zrobiona) i my tylko to wieko uniesliśmy a gołebie wylecialy :) na szczęscie nikogo nie upaskudziły :D

bylam niedawno na takim slubie i moim zdaniem srednio to wygladalo,takie niepotrzebne przedsatwienie ale kazdy ma inny gust:)

Gość moim zdaniem to troche
niepotrzebne i sadystycze, po co męczyc te biedne zwierzeta tylko po to aby ktos mogł fotke pstryknąć :/

Gość wierciocha
te gołębie to chyba juz się przyzwyczaiły do tego co nie zmienia faktu, że troche to kiczowate

Gość
Ja też bym tego sama nie zrobiła ale to był \"prezent\"... miałam wujka z wesela wyrzucić? ha ha :D