adinka11 0 Napisano Lipiec 2, 2007 mam przepisane tabletki jeanine, slyszalam ze maja ogrmne dawki hormonow...a przeciez to tabletki 4generacji... :/ moze ktoras je zazywa? jak je przyjal Wasz organizm? jakies klopoty, a moze jakies pozytywy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mogę Ci powiedzieć Napisano Lipiec 2, 2007 że jest masa topików o tych tabletkach, wystarczy wklepać w wyszukiwarkę kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmm..... . Napisano Lipiec 3, 2007 Hm, słyszałaś, a może przeczytaj na opakowaniu albo poszukaj w internecie... bo słyszeć to można wiele... Skoro są 4 genracji to chyba jest to jednoznacznie z niewielką dawką hormonów.. Dla mnie fatalne. Okres 3 dniowy, skąpy. Na plus. Ale codziennie mdłości. Kolezanka również nie była zadowolona. Do tego 40zł. Niech się w nos pocałują. Wszystkie Jeaniny, Yasminy i inne rozreklamowane w babskich magazynach guzik są warte. Dawka hormonu nie wiele różni się od Harmonetu czy Mercilonu, a ich skuteczność jest słabo sprawdzona. Do tego kosmiczne ceny, które muszą pokryć koszta reklam. Bezsens. Mogą Ci pasować mimo wszystko, bo to kwestia organizmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach