Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałeSerduszko

on młodszy?

Polecane posty

czy wasz partner jest młodszy? chodzi mi głównie o to że kobieta jest starsza a mężczyzna młodszy? jaka jest ta różnica wieku miedzy wami?po ile macie lat?był to dla was problem Zawsze żyłam w przekonaniu że nie bede miec nigdy młodszego faceta...i oczywiście poznałam cudownego młodszego ode mnie chłopaka Kolejna sprawa-ideały... zawsze ineresowali mnie wysocy mężczyźni i bruneci jednak niscy blondyni przyciągają mnie do siebie...juz sama tego nie rozumiem:P tez tak macie:D?

Gość seksowna 40
idealy sie ma ale nagle znikaja ;-) uwielbialam wysokich brunetow z niebieskimi oczami albo wyskoich blondynow z brazowymi oczami;-) wyszlam za faceta 5 lat mlodszego;-) i niskiego;-) i bylo super;-)

Ja od 2,5roku jestem z prawie5lat młodszym chłopakiem- ja mam 26 on jeszcze nie ma 22. Na początku to był dla mnie problem...ale teraz wcale tego nie czuję-ja polubiłam jego znajomych on moich, wszyscy przywykli do tego że jesteśmy razem (choć przyznam,że na początku naprzykład moja mama i najbliższy przyjaciel mówili że wiążę się z dzieciakiem). Moim ideałem też byli wysocy faceci a mój to niski ale bardzo przystojny brunet... Jasne,że nie zawsze jest różowo ale dobrze nam razem :) ps.a o tym że dzieli nas taka różnica wieku wiedzą tylko najbliższe nam osoby-jestem drobniutką blondynką i nikt mi nie daje26lat A jak różnica jest między wami????

Gość zastanawiam sie
Ja tez nigdy nie myslalam, ze moj maz bedzie ode mnie mlodszy. Dokladnie poltora roku. Juz dawno zapomnialam, ze jest jakas roznica.......

Gość Monika_27
Facet, z którym zaczęłam się niedawno spotykać jest ode mnie młodszy o 5 lat (ja mam 27, on 22). Boję się ciągle tego, ale dobrze mi z nim. Nie wiem czy odnajdzie się wśród moich znajomych i czy różnice wieku nie staną się widoczne :/