Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybka90

dziwny okres??

Polecane posty

Gość rybka90

hej .wczoraj wziełam pierwsza tabletke novinette bo wypadł mi okres ale bylam troszke zdziwiona bo ani brzuch mnie nie bolała co u mnie to norma.ale wziełam tabletke a wieczorem juz krwawienia nie było i dziś tez!i mam watpliwosci co teraz??moze to było tylko jakieś krwawienie??a dodam ze mam nieregularne miesiaczki i ta byla 2 wczesniej niz powinna,ehh miał ktoś tak problem??wiecie moze czy jestem zabezpieczona?/

Gość hmm..... .
Zatrzymały Ci okres. Tak miałam przy Jeaninie. Potem pojawił się w trakcie i plamiłam do końca, aż w 7 dniowej przerwie dostałam kolejny. Trochę męczące. Jesteś zabezpieczona, bo wzięłaś w 1 dniu, a Twój organizm po prostu tak zareagował.

Gość rybka90
no to mnie troszke uspokoiłas.ginek mi mówił o tych plamieniach .ehh mam nadzieje ze ni beda długo trwały.pozdrawiam

Gość hmm..... .
Możesz w ogóle nie plamić. Kwestia indywiudalna. Nie stresuj się, ja swoją sytuację omawiałam z lekarzem/bo się strasznie denerowałam tym zaniknieciem/ i mnie uspokoiła, że tak się czasami dzieje i różne organizmy różnie reaguję. Po 1 opakowaniu wszystko się unormnowało. Także powodzenia:)