Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemon tv

co ludzie robia ze nie maja pryszczy??????

Polecane posty

Gość lemon tv

jak szlam do liceum kilka dziewczyn z klasy mialo pryszcze, teraz jestem w 3 klasie i juz tylko ja w klasie mam ten problem:| ogolnie wszyscy jakos skutecznei lecza u siebie problem tradziku choc nei uzywaja zadnych wymyslnych lekow.jak oni to robia? czy codzienne uzywanie np kremu nawilzajacego toniku ma znaczenie?

A byłaś u dermatologa? Może spróbuj;) Ja też mam problem z cerą i właśnie zaczynam leczenie cynkiem;) Mam nadzieję, że pomoże. Ale u każdego sprawdza się co innego...

Gość prawie_A
u mnie w grupie to chleja, pala jak smoki, jedza byle co i piekne cery maja... ja o siebie dam jak moge i... pryszczata chodze :D

Gość *Mika*
tez stosuje cynk, byłam u dermatologa tydzien temu przepisałl mi antybiotyk mi jest niesamowita poprawa!! przede wszystkim dobry lekarz!

Gość anulkaaaaa
Duże znaczenie mają geny...dzieci osób, które nie miały pryszczy też pewnie nie będą pryszczate...Trudno...nikt nie mówił, że w życiu będzie różowo

Gość lemon tv
nie umiecie czytac. nie chodzi o dermatologa bo wiem ze ci ludzie sami pozbyli sie problemu bez pomocy lekarza i n ie jest to sprawa genow bo najpierw mieli pryszcze potem im zniknely

Gość smerfetka ważniara
to chyba samo z czasem przechodzi

Gość lemon tv
no taa wszystkim przeszlo naokolo tylko nie mi...

Gość śmierdziel
no widzisz nie bez powodu nazywa sie to trądzik MŁODZIEŃCZY

Gość lemon tv
no widzisz;/

Gość moze zmien diete
na lekkostrawna albo uzywasz jakis kosmetykow ktore powoduja ten tradzik( ja to mialam) a moze tabletki uzywasz??? idz najpierw do lekarza .

Gość typowa kafeterianka
Właściwie to nie mam nic do powiedzenia w tym temacie, poza tym że jestem piękna i wszyscy mnie podziwiają. Kosmetyczka chwali moją piękną cerę, fryzjer nie może się nadziwić moim lśniącym włosom, a koleżanki z pracy wciąż pytają jak to robię że mam idealną figurę:)

Gość łoj matulu
nie wiem co robią inni ale ja całe życie myję twarz tylko wodą i nigdy nie miałam pryszczy. To samo doradziłam mojemu chłopakowi który ciągle używał jakichś wynalazków do twarzy (z zerowym skutkiem). Po odstawieniu wszystkiego bardzo mu się poprawiło. Może ty też spróbuj, w końcu to chyba najtańszy sposób. Jak nie pomoże to próbuj czegoś innego.

Gość zdegustowana__
tez mam troche pryszczy. Poweim tak: szkoda ze trądzik jest akurat w okresie dojrzewania (kiedy najbardziej chcemy podobac sie płci przeciwnej) a nie np w wieku 8 , 9 lat :-(

Pic wode mineralna ok. 1,5 l przynajmniej no i oczywiscie jak zawsze herbatki, czy soki.. Omijac produkty palone na oleju frytki, czy hamburgery w pubach Nie zrec tyle chipsow Unikac slonca ... No niestety.. Wiele osob ma uczulenie na sloneczko :(