Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja 26666666666

ja 26 on 37

Polecane posty

Gość ja 26666666666
u mnie było.....co na to wplyneło jesli moge zapytac ze sie rozstaliście?

Gość brunetka........
różnie bywa, ale to tak jak w każdym związku. raz lepiej raz gorzej, ale nie ma to nic wspólnego z wiekiem, on przy mnie jak najbardziej odmłodniał, nie jest stetryczałym facetem. Mój ojciec też był starszy od mojej matki o 17 lat i było to małżeństwo o jakim niejedna z nas może pomarzyć.

Gość brunetka........
zreszta bardzo podobne sytuacje życiowe....może mam to w genach.

Gość różwe niebo
ja 25 on 54 - cudnie. pomiedzy moja babcia i dziadkiem bylo 18 lat roznicy. Ona miala 18 lat a on 36 gdy sie poznali i zyli.

Gość różwe niebo
własnie gdy jest 10, 11 lat różnicy to prawie żaden kłopot, gdy jest 20, 25 lub więcej wtedy jest dylemat.

Gość u mnie było......
rozstal sie z zoną.......... gdy go pznałam nie był już nią..... było jak w bajce pieknie...... kochałam go ponad zycie....... wszystko dla niego.........i czułam sie kochana............. ale nagle wrócił do niej i w jednej minucie moje zycie sie zawaliło.............nigdy nie zapytałam dlaczego do niej wrócił.............zyczyłam powodzenia i sie usunęłam z jeo życia....................do tej pory bardzo boli :-(

Gość celeste
ja 32,on-Wloch 10 lat wiècej.Jestesmy razem juz 10 lat(we wrzesniu) i mamy troje wspanialych dzieci.Byly wzloty i upadki,jak w kazdym zwiazku,ale nigdy powaznie nie myslelismy o rozstaniu siè.Spròbuj,ale nie angazuj siè za bardzo uczuciowo na poczatku.Mozesz zalowac,jesli nie spròbujesz.Powodzenia,niezaleznie od tego,co wybierzesz.

Gość ja 26666666666
to ze sa problemy w zwiazku to tez uwazam ze roznica wieku nie ma na to wplywu.

Gość ja 26666666666
do u mnie było.....to przykro ze tak sie potoczyla losy waszego zwiazku.......ale ja sie nie obawiam tego ze wroci do swojej bylej zony bo jego byla zona juz wyszla za mąż i to ze od kilku lat wogole sie nie widuja to jest tez plus.......no ale zycie plata rozne figle

Gość no ja tylko tak...
u mnie bylo....Pieknie sie zachowałas. Uklony dla Ciebie:)

Gość odswiezam ...

Gość ja 26666666666
szkoda ze juz koniec tego topiku ale dzieki wszystkim za wpisy!

Gość .....lllllllllllllll

Gość asdr
u mnie w rodzinie same takie duze roznice - ekstremum to ciotka ktora miala meza starszego niz jej wlasny ojciec :) 10 lat to neiwielka roznica wieku, nie warto sobie zarwacac glowy metryka. Ja od 6 lat jestem z facetem mlodszym o lat 8 :) I poki co naprawde wiek nei gra roli