Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwię sięęę

Komputer czasem sam mi się wyłącza.

Polecane posty

Gość martwię sięęę

Kilka razy przez chwilę nie było prądu i to by tłumaczyło fakt, że komputer się wyłączyła, ale wczoraj głośniki i ekran były włączone, a komp sam się wyłączył. Taka sytuacja ma miejsce raz na jakiś czas, nawet nie codziennie. Co się może dziać? Nie mam wirusów i z kompem jest wszystko ok. Poza tym jest nowy (mam go dopiero 8 m-cy).

Gość kompmaniak
samoczynne restarty komputera najczęściej związane są z uszkodzonym zasilaczem lub pamięciami.Oczywiście jeśli sam system jest w porządku.Na początku zalecałbym przeinstalowanie windowsa,jeśli to nic nie da proponuję udać się do punktu zakupu-pewnie jest jeszcze ma gwarancji

Gość blllx
wyłącza się czy restartuje bo to istotna różnica?

Gość nie słuchaj kompmaniaka
troche pieprzy a o jego braku profesjonalizmu swiadczy to, że bierze się za naprawy na odległość. w każdym razie zaproponowąl ci przeinstalowanie winodowsa nie wiadomo i dlaczego, pewnie sam nie wie - znaczy idota. jedyną rozsądną rzecz jaką mozesz zrobic to przeskanować komputer programem antywirusowym, a jesli to nic nie pomoze to wezwij specjaliste - tylko nie idiote od przeinstalowywana windowsa

Gość syba
moze zasilacz za slaby? moze sie przegrzewa procek, pamieci, karta graficzna, itp? Masz jakis program do sprawdzania temperatury?

Gość kilkac
a czyscilas wiatraczek? bo ejsli plyta sie przegrzewa,a wiatraczek jest zapchany to wtedy czesto nastepuje samowylaczenie, aby nei uszkodzic plyty gl

ja tak mialam ze starym zasilaczem, troche kiepsko kontaktowal i czasem wystarczylo poruszyc dywanem albo cos takiego, zeby komp sie wylaczyl. sprawdz, moze to to.