Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to zależy jakiej

tacy faceci mają kobietya porządni znaleźć nie mogą

Polecane posty

Gość to zależy jakiej

był ekstremalnie skąpy... czyli jak nie miał pieniędzy to JA STAWIAŁAM... jak był po wypłacie... to SIĘ SKŁADALIŚMY... Zawsze "moje" brał często, chętnie pozwalał, bym za niego płaciła... zawsze było "następnym razem jak płacę" i nigdy nie było następnego razu... Jak ja nie miałam pieniędzy to kupował np. w knajpie jedno piwo dla siebie i łaskawie dawł mi łyka... Chyba, by nie przeżył gdyby miał mi kupić CAŁE piwo... No i tak od pierwszej randki... Nigdy mi nic nie kupił... nie mówię o prezentach ale nawet wody do picia jak było gorąco czy bułki jak byłam głodna... Jak miał gumy do żucia to częstował tylko wtedy jak sama się upomniałam i to też nie cały listek gumy tylko przerywał na połowę i pól mi a pól jemu... Nie jesteśmy ze sobą już 6 lat a On nadal jest mi dłużny 1800 zł... Nie oddał nie dlatego, że nie miał (bo zarabiał grubo ponad 2000 zł) tylko chyba dlatego bo, by dostał zawału gdyby miał komukolwiek oddać taką kwotę JEGO ukochanych pieniążków... Jak się upominałam to udawał, że nie wie o co chodzi... żałosne i na maxa niemęskie. - był pedantyczny... lubię czystych, schludnych facetów ale nie takich co mają laboratorium w domu. Nie pozwalał mi usiąść na łóżku bo "pogniotę kapę"... siadaliśmy na podłodze... pić i jeść można było tylko w kuchni, najlepiej nad zlewem... 3 razy dziennie szorował łazienkę... sic! - beznadziejny w łóżku. żadnej gry wstepnej... nic. czasem ja suchutka jak kartka paieru a ten pacha się na chama do środka... i jeszcze głupio pyta czy mi dobrze... a miał się za superrr ogiera... kończył zanim na dobre zaczął... tragedia. do tej pory mam dreszcz obrzydzenia jak o nim pomyślę.

Gość Jasiu Śmietana Junior
:o

Gość rrwtwqtwt
o tym jedzeniu nad zlewem czyutałam, musialaś to skopiowac z innehgo topiku

Gość sozain
ulala niezla historia, dobrze ze juz od 6 lat z nim nie jestes hehe

mam pytanie - jak się kupuje NIECAŁE PIWO? bo napisałaś - nie duże, nie małe tylko \"niecałe\"

Gość były mojej koleżanki
jest jej dłużny 900 zł, od dwóch lat, i czasem do niej dzwoni, czy nie ma pożyczyć jeszcze, o oddaniu tamtego długu ani słowa :p