Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasandraa128

dostalam okres ale mam podejzenie ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość kasandraa128

czy sa na forum dziewczyny ktore maja podobne doswiadczenia? moj cykl zawsze trwal minimum 36 dni, z czasem przeciagnal sie 45 dni. raz ! doslownie raz uprawaialm sex w dniu plodnym bez zabezpieczenia. pierwszy raz od dawna dostalam okres po 29 dniach. dla mnie szok. nie wiem czy jest sens kupowac test, czy poczekac do nastepnego okresu sumiennie lykajac kwas foliowy. prosze o wasze spostrzezenia!!

spostrzeżenia: 1. mogłaś po prostu dostać okres wcześniej 2. mogłaś zajść i szybko poronić jeżeli okres miał normalny czas, nasilenie krwawienia itp to stawiam na (1)

Gość kasandraa128
matko tez przyszlo mi do glowy to drugie, ale mialabym chyba wowcza krwotok. Okres w tym miesiącu niczym sie nie wyroznial i faktycznie wyglada to tak jakby otrzymala za szybko. Tak tylko sie zastanawiam czy ktos juz ma doswiadczenie, ze pomimo okresu byl w ciazy.

Gość kasandraa128
sorki za błędy ;-)

ja nie mam takiego doświadczenia bo okres straciłam od razu, ale z tego co czytam to okres \"ciążowy\" jest inny niż normalny - to bardziej plamienia normalny chyba \"wygoniłby\" zarodek - bo to przecież dokładne złuszczanie macicy i zagnieżdżenie nie byłoby możliwe a przynajmniej tak mi się wydaje

Gość kasandraa128
canberra - dzieki !

Gość eves
mi np okres pojawil się o czasie i normalnie trwa juz 4 dzien, tylko to co go rozni od innych miesiaczek to czuje bol piersi i mam nabrzmiale sutki juz od tygodnia, zwykle gdy dostawalam okres-bol mijal... zastanawiam sie tez czy nie jestem w ciazy... no ale okres obfity, nie wiem co mam o tym myslec, zrobic test, czy jak?

moja teściowa miala okres całą ciąże....z tym że własnie chybabyl inny niż normalnie.....ale dostawala co miesiąć jak w zegarku. Lekarz nie mógl wyjść z podziwu :) ona ze złości :D

moja teściowa miala okres całą ciąże....z tym że własnie chybabyl inny niż normalnie.....ale dostawala co miesiąć jak w zegarku. Lekarz nie mógl wyjść z podziwu :) ona ze złości :D

Gość Ulcia1980
to ciąża, idź na USG