Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sajonarka

ROZPUSZCZONE WŁOSY A WELON - ukryć mankament urody...

Polecane posty

Gość sajonarka

Niech mi ktos pomoże 🌼 mam troche odstajace uszy, włosy cieniowane do lopatek - jak sie uczesać na ślub, żeby zakryć uszy. Mogłabym upiać ale wiem, że będzę czuć sie skrępowana i brzydka proszę poradźcie mi coś ja już sie załamałam :( Wcale nie tak łatwo cos znaleźć.

Gość mialam to samo ....
kurde mialam to samo! to byl moj najwiekszy kompleks od dziecka. Pamietam ze zawsze sie balam jak to bedzie jak bede brala slub. i w zeszlym roku (zanim jeszcze planowalam swoj slub) zrobilam operacje plastyczna uszu. teraz w dniu mojego slubu na jesieni tego roku nie musze juz wrescie miec rozpuszczonych wlosow ;)

Gość panczurka
Ja też będę miała rozpuszczone, kręcone włosy. Właśnie wróciłam od fryzjerki i ona sama powiedziała mi, że lepiej mi w rozpuszczonych włosach. Może poradź się Twojej fryzjerki ślubnej, bo mimo że znajdziesz coś w necie, ona potem może powiedzieć Ci, że nie pasuje do Twojej twarzy taka fryzura i sama coś zaproponuje.

Gość jakajakajakajaaaaaa
ale problem :P powiedz jaka zrobic fryzure zeby ukryc duzy nos :P

Gość sajonarka
Albinoska - dzieki za fajna stronke!!! Szkoda, że nie stać mnie na operacje plastyczną :( Dziś idę do fryzjerki zobaczę co mi doradzi :) A duży nos ... hmm no to faktycznie problem ale może ten właśnie nos jest atutem Twojej urody autorko powyżej :)

Gość vera.vero
Sajonarka----> bardzo dobrze cię rozumiem, mam ten sam problem a slub za miesiac :-/