Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiutka filutka

dlaczego tak duzo facetów siedzina damskim forum???

Polecane posty

Gość fiutka filutka

dla mnie to paranoja forum dyskusyjne dla kobiet a tu przyłaża takie barany i przesiaduja zero wstydu zero ambicji :o

Masz rację... zero... zero.... ale bez nas na tym forum tobyście już zupełnie p i e r d o l c a dostały. :o Po prostu macice by wam zastrajkowały.:P Więc się cieszcie że tu zaglądamy i wam prostujemy charaktery.

Gość fiutka filutka
nieprawda nieprawda nieprawda jestescie tu zbędni 😠 ja bym tak nie mogla na meskie forum sie wwalac zero dumy i ambicji - na babskim forum pisac i to was bardzo duzo tu jest :o

Gość A MOZE KTORAS
ja bym ich wyciachaa !!! precz z chamamy !!! precz z tymi ,no !! facetami !!! precz z nimmmiiiii !!!!

Gość fiutka filutka
no dobra z nudow jakbym sie dowiedziala ze moj mąż siedzi tu notorycznie i zaczepia jakies laski i nudzi mu sie i zaklada topiki w stylu "pozdro jest...", juken to ..., spuscielm sie i co dalej..... ZENADA co innego jak wejdzie jAkis porzadny facet zapyta sie o cos np o antykoncepcje i dziekuje dowidzenia JEJU NIE MOGE

fiutka filutka---->Przeczysz sama sobie. Ja właśnie jestem zgrywusem (dawniej mawiano filutem) A Ty nawet swoim nikiem wołasz, że pragniesz jednego mojego organu.... Więc jak to jest?

Gość tak masz racje to brak
To,ze w ogole powstaja "damskie fora" jest wynikiem waszego,damskiego szowinizmu.Zadnemu z nas-facetow nie przyjdzie nawet do glowy zakladac forum meskiego.Wy natomiast...pomysl sama...jest o czym...

Gość inna.
zazwyczaj Ci którzy tu zaglądaja to najchętniej by sę tylko z nas wyśmiewali i krytykowali, a na siebie niech gogusie się spojrzą. I jeszcze się podszywają-szczyt chamstwa. p.s. Faceci to gorsi plotkarze od kobiet!!!

Gość fiutka filutka
juz obciągnęłam i jestem. Szybka jestem, prawda?

Taaaak - a kto wam by mówił jak zdjęcia retuszować, jakim programem rozpakowywać, objaśniał zasady ruchu drogowego, tłumaczył co to express card, doradzał przy zakupie dobrego kompa, wyjaśniał co to panewka, na co zwracamy uwagę i co nam się w was podoba.:classic_cool: Bez nas przegrałybyście życie na tym forum. :classic_cool:🌼

Tacy z nich faceci jak z koziej dupy trąbka :P Żaden normalny przedstawiciel płci męskiej nie pcha się na babskie forum. Zresztą wystarczy przeczytać ich posty i wszystko jasne...

Gość fiutka filutka
A właściwie to niech sobie faceci tu zaglądają. Lubię ich.

Gość fiutka filutka
Zmieniłam zdanie. Kocham facetów.

Ale nie mówimy o tym czy lubimy facetów czy nie tylko co ich pcha na babskie forum...

Gość tak mam zero ambicji
i co z tego? mam w dupie co o mnie myslisz bede tu siedzial bo tak mi sie podoba 🖐️

Gość inna.
nikt nie jest nie zastapiony - kobiety też się znają na wszystkim-a faceci nie moga sie z tym pogodzić.;-);-);-)

Gość fiutka filutka
Powtarzam, zmieniłam zdanie o facetach i możecie tu siedzieć ile chcecie. A poza tym - kto powiedział,że to jest forum kobiece? Mężczyźni też tu mają swoje prawa.

Gość maczupikaczu
a to damskie forum jest?

Gość fiutka filutka
no brawo podszywacze :D wlasnie nie mowimy tu o lubieniu facetow tylko troszke o ich godnosci :D po co pchaja sie na babskie fora :D ????? dla mnie to nie jest facet, jak inetersuja go ploteczki kobitek :)

Gość inna.
faceci tutaj to jak przyczepki, albo często jako zbędny bagaż - chociaz może czasami w tym zbędnym bagażu znajdzie się coś o czym się zapomniało;-) ;-P (każdy ma praow do wypowiadania swoich myśli);-)

Nie na tyle żeby wyszukiwać męskie fora, pchać się na nie i jeszcze dorzucać swoje komentarze...

no prosze - ruszyło co niektórych ????? bywalcu drogi >>>>> nie rozszyfrowałes mnie , nie wiedzialam ze masz fiutka ??? :D Pragnien mam wiele......... i dotycza one męskich organów ale napewno nie \"fiutka \"

JA po prostu lubię się pośmiać tego co piszecie - jak błahe są wasze problemy i jak wielkie frustracje z tego wynikają a wszytko a przynajmniej w znacznej części przez nas :D

Gość inna.
ale, chcemy ich obgadywaść, nie dość, że mącą nam w życiu to się na forum pchają. babscy sołtysi;-)

Gość franek z budowy
kazdy facet musi kiedys dowiedziec sie o grzybicy pochwy

Gość inna.
takie błahe, ze jak przychodza na forum- to piszą "dziewczyna mnie rzuciła , co robić", przyszła koza do woza!

Przepraszam była mowa o facetach a nie o gimnazjalistach ze stooleją :D