Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiutka filutka

dlaczego tak duzo facetów siedzina damskim forum???

Polecane posty

Gość lord patyczak-intermobilny
Hmmmmmmmm, ile można? Mnie to dalej bawi, tak jak oglądanie "Misia" po raz 156, czytanie Lema po raz 200 i wylizywanie waginy po raz 117437843754754598 :classic_cool:

Gość lord heniek
nie wiem ale się dowiaduję chyba że pani w trakcie procesu wyhaczania wypluje haczyk ale co to ja jestem jakiś casanowva czy inny pasażer nostromo..? nie zawsze mi się udaje ale dążę do spotkania, ostatnio z niemałą satysfakcją a potem ile tematów do rozmowy: "a czytłaś ten topik, a widziałaś tamten" :D

Gość inna.
do qwertz----nie, ja do tego nie daze bo nie mam w tym zadengo celu, jak chca chlopięciny się wypowiadac to niech piszą, ja im nie bronie-po prostu przedstawiam pewne argumenty jak na razie jednostronne. mozna stanac w obronie, albo w ataku lub po srodku, ewntualnie neutralnosc. Nie bronie im stukania w kalwiature i przelewania swoich błyskotliwyc myśli.

Gość inna.
do lord heniek;-), wyhaczanie hehe;-) coz każdy temat moze byc dobry, zamaist rezerwowego tematu: pogoda, moze byc o topikach;-)

Gość lord pastuła
pomysł aby forum było tylko dla kobiet jest nie do zrealizowania niby jak..? poza tym, świat jest światem i kobiet i mężczyzn więc nie widzę powodu aby i tutaj tak nie było mężczyźnie interesują się kobietami (jeszcze :D) więc przyłażą tu sam tu przylazłem, szukając partnerki do wyuzdanego seksu :D

Gość inna.
do qwertz----mi tam oni obojętni, tylko ja pisałam co czasami myślę o ich wypowiedziach;-)

Gość inna.
na przyklad zarzucaja nam braku poczucia humoru, gdy pisze, sie tam dziwki, czy cos, ale jak kobieta napisze wywietrz nietoperza w rozporku to pisza zhohraj se bobra---czy to oki?? i oni zarzucaja brak poczucia humoru??:-);-);-):)

Gość lord heniek
zapewniam panią, ze inne tematy nie są mi obce, ale niestety jestem od forume uzależniony i nie moge się powstrzymać by czegoś nie skomentować :D ostatnio moja przyjaciółka przyznała mi się, że podszyła się na topiku dla młodych matek, klasycznym podszywem: "jem kupę :classic_cool:" chciałem dodać, ze jest ona kobietą inteligentną i kulturalną, ale presja absurdu była tak wielka, że ją poniosło :D ku chwale forume :classic_cool:

Gość inna.
do qwert----doszlysmy do porozumienia;-), nie jestem konfliktowa;-)

Gość inna.
do lord heniek;-) hehe i tak się często zdarza, nie wszyscy biorą na powaznie wszystkich temtow;-)tylko chca sprawdzać reakcje innych;-)

Gość lord pastuła
znalazłem, nawet szybciej niż się spodziewałem być może mam talent ;) ale ja naprawdę uważam, stwierdziłem TO że tu jest wiele ciekawych i sympatycznych osób niezależnie od płci jaką raczą reprezentować epitety w rodzaju: dziwki, szmaty stosowane wprost, są dla mnie nie do przyjęcia, to jest chamstwo i już natomiast jako część wypowiedzi to co innego albo tego rodzaju teksty "reprezentujesz waginalny system myślenia, właściwy kobietom pozbawionym periodycznego wypełnienia :) " to zupełnie co innego, jakaż to ulga dla umysłu :D bardzo spodobał mi się podszyw: w nocy moja pochwa świeci, czy mam zwrócić się do Scully?

Gość do inna
wez przestan mnie rozsmieszac kobito !!!Litosci !!!! no,.!!! My jestesmy od was lepsi dokladnie we wszystkim,procz rodzenia dzieci !!! Nie widzisz tego?!Nie jest to jakas ujma dla was !!! Tak to sie kreci !!! To my-faceci jestesmy jednostkami kreacyjnymi !!!Dlaczego twierdzisz ze jest inaczej wbrew oczywistej prawdzie???!!!

Gość inna.
własnie spadłam z krzesła ze śmiechu;-), nie wkładaj tak w to tyle emocji, wiem, ze prawda w oczy kole;-)

Gość upiiiii
no i co dalej w tym temacie ??????????????????? :P:P:P L:P:P:P :P:P:P

To forum chyba nigdy nie było wyłącznie kobiece. I dobrze. Gdyby nie faceci, baby powydrapywałyby sobie oczy przez monitor. Przyznajcie, że jesteśmy bardziej zazdrosne, fałszywe i zaborcze (jako ogół). Jakby tak jeszcze Idealistę do kas(tr)acji zgłosić... ;)

Gość a jakie macie BMI
????????????????????????