Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elizabeth

pieprzyki

Polecane posty

Od jakiegos czasu zaczely pojawiac sie na mojej szyji malutkie pieprzki jest ich coraz wiecej tak jak by sie rozsiewaly Nie wiem skad sie to bierze i co ztym robic.Pomozcie prosze doradzcie cos.

wiesz.. ja tez mam problem z tym, ale na to sie nic nie zrobo chyba ze usunac.. ale boje sie troche to zrobic!!

Myslalam,ze moze jakas masc by sobie z tym poradzila.Poczekamy moze ktos cos doradzi.

Gość usuwałam laserem
i jestem zadowolona niby wszędzie straszą że bezpieczniej wycinać i dawać do badania.....ale ja mam tendencję do bliznowców więc i tak już po wycięciu jednego znamienia mam koszmarny bliznowiec na deklodzie, więcej już nie będę usuwać chirurgicznie, tylko laserem te usunięte laserem wyglądają jak ślady po ospie: białe plamki, zdecydowanie wygląda to lepiej niż czarne pieprzyki

Gość anulkaaaaa
Czy jest to normalne, iż na skórze powstają coraz to nowe pieprzyki? Odp: U większości osób między 30 a 40 rokiem życia powstają coraz to nowe znamiona. Nie jest to zjawisko niepokojące. Jeżeli natomiast zauważymy, że dane znamię zmienia swój charakter, zaczyna rosnąć wówczas należy zwrócić się o poradę do specjalisty. Frag.z jakiejś strony int.o zdrowiu