Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANKAANKAANKA

oglądanie cipki

Polecane posty

Gość Z ANGLJI
ja ze swoją tak zacząłem znajomość na imprezie w akademiku.I tak ciągniemy już to 7 lat

Gość jaką szklaneczkę
?:O

Gość ja sie wstydze

Gość gość
Temat się zamknął. Ja bym pooglada może by coś wtszło. mamlat po 60 tce i to jest ciekawe ale brak pań w tym zakresie

Gość gość
ja zawsze tak oglądam i świece latarką, czy nie ma jakiś syf

Gość gość
Temat się zamknął. Ja bym pooglada może by coś wyszło. ma mlat po 60 tce i to jest ciekawe ale brak pań w tym zakresie. Jednak ta strona funkcjionuje.podam adres eltraper@poczta.onet.pl pozdrawiam

Gość gość
Odnośnie "syfu" po 60 tce to be latarki i cos w rodzaju duchowosci. Samemu powinno się okreslac swoje niebezpiczeństwa. Seks ma być przyjemnoscią a nie utrapieniem. potrzebna odpowiedzialnośc i może informacja o przeszłych zdarzeniach. eltraper

Gość gość
szkoda że panie nie mają swojej srony a faceci? fantazja i inspiracja -aby miała przełożenie dla pań. Moze dlatego zaczyna być więcej "bi" i gdzie te kobiety? Bawią wnuki a później? jak odejdą wnuki. I czemu nie ma zachowania umiaru - a jak wnuczek lub wnuczka bedzie bi? - babcia się cieszy ? - nie ona ma "ajschajmera" - swój świat w pampersach ku utrapieniu dzieci lub społeczeńskiej kasy- na to trzeba łożyc pieniądze. no to do "swiata" mądrych kobiet? - oby była negacja i zaprzeczenie co piszę eltraper

Gość gość
Ja baaardzo lubie ogladac szparke mojej pani. Dotykac i wogole... niestety ona jest troche wstydliwa i nie chce jej sama rozchylic palcami :-(