Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

black velvet

poradźcie coś

Polecane posty

Choruję na depresję i już nie daję sobie rady ze sobą. Od wczoraj siedze w domu- wakacje. Moja przypadłość spowodowała 10\'kilową nadwagę, co jesczce bardziej mnie dobija. Z jednej strony zapisałabym się na aerobic, żeby zrzucić kg bo jestem pewna, ze polepszyłoby to moje samopoczucie, a z drugiej strony potwornie mi się nie chce ruszać z domu i wykonywac jakieekolwiek czynności. Co mi radzicie? Iść się ruszać czy spasowac i poczekać aż leki zaczną działać? (jestem w trakcie zmiany leków i psychicznie czuję sie kiepsko)..

Gość radzę iść na aerobik
!!!

tylko jak się zmusić, jak zmotywować? w sierpniu mam, poznać fajnego chłopaka, ale tak szczerze, to nie mam na nic ochoty:(

Gość czlowiek myslacy
jako czlowiek doswiadczony w tej materii radze aerobik, bo to i schudniesz i bedziesz przebywac wsrod ludzi, moze poznasz kogos ciekawego, masz obowiazek co poprawia samodyscypline. Lekarstwa sa dodatkiem.

tzn. mam się przełamać? bo i trochę się wstydze, a poza tym będe tam musiała jeździć codziennie...

Gość franek z budowy
Po pierwsze to nie zadreczaj sie bo to nie ma sensu. Fajnie by bylo gdybys poszla na ten aerobik ale jak nie pojdziesz to nie koniec swiata. Wedlug mnie leki to podstawa a cala reszta jest dodatkiem i badz dobrej mysli

franek--> ale ja się potwornie zadręczam tym, jak wyglądam:( Nie umiem być już dobrej myśli bo jak tylko patrzę w lustro to..ło matko świnta :o

Gość franek z budowy
to kaman na ten aerobik :D

na aerobik marsz!!!! a czego Ty się wstydzisz? na aerobik chodzi się po to, żeby poćwiczyć/schudnać/ujędrnić ciało, a nie zeby się wstydzić. głowa do góry! :)

Gość ghfff
jakie bierzesz leki? polecam seroxat ale maksymalnie tylko rok, potem mozna juz przestac brac w ogole leki, jest sie jak nowo narodzony szczesliwy czlowiek :D przynajmniej tak bylo u mnie

Gość franek z budowy
ghfff a co lekarzem jestes ze wiesz jak dawkowac i kiedy zaprzestac???

biorę Cital, ale to dopiero kilka dni. Brałam coś innego bo leczę się już dłuuugo i nic. Hm..to radzicie iść na ten aerobik?..moze i macie rację..tylko nie wiem czy podołam.

Gość franek z budowy
postaraj sie pojsc :D

Gość ghfff
franek z budowy tak jestem lekarzem i co Ty na to? :D

ghfff---> to dobry ten Cital czy e tam? no postaram się pójść bo schudnięcie to jedyna rzecz na której mi jesczce jako tako zalezy..

ghfff---> to dobry ten Cital czy e tam? no postaram się pójść bo schudnięcie to jedyna rzecz na której mi jesczce jako tako zalezy..

Gość franek z budowy
ghfff nie badz smieszna/ny!!! to nie polecaj lekow jakby to byla aspiryna twoje slowa {polecam seroxat}

Gość gość
CwZzYohNTBxlyyFslnOW9frt