Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

strip

mam kochanka i jestem ogromnie szczęśliwa

Polecane posty

chwaląc się powiem,że część topików bez mojej bytności umarło :D ale jest jeszcze taka możliwość ,że się ludziska urlopują wszak sezon urlopowy mamy :)

Tez bym sobie wyjechala !!no ale sie nie da !! Masz racje xyzed ostatnio zadko Cie widac na topikach i dlatego nic sie nie dzieje !!

no wiesz i personalny musi czasami popracować :D

mąż mi się szykuje do kompa. ciekawe co on chce robić. będę musiała podejrzeć

wiem ,że żartujesz :) strip już się chyba odmeldowała :) ale zrozummy ją przecież mąż czeka ;) bo tyle jej nie było :) ja też sie odmeldowywuję bo z rańca pobudka :D Pa 👄

kurna strip a ja myślałem że mąż to się szykuje na Ciebie a nie do kompa :D Pa 👄

xyzed, musisz ożywić jakieś topiki, bo nie ma się gdzie zatrzymać. a tak od razu się zrobi pomarańczowo i coś się zacznie dziać

jutro a w zasadzie dziś coś postaram się zadziałać więc przygotuj się na super kontrowersyjne i prowokacyjne wypowiedzi z mojej strony:D A teraz to już richtik pa 👄

Strip buziaczki i pozdrowienia od Pajoonka! teksniłaś ?? bo ja bardzo..

Gość cicha wOda brzeg rwie
mnie to tam wisi jak kazdy sobie uzywa i sie zuzywam, glupio troche ze oszukiwana polowka nie ma nic do gadania, nawet sobie pouzywac nie moze bo o niczym nie wie...troche nie fair, no nie? Moze by nawet nie zakazal maz zuzywania sie na boku bo sam mialby pretekst zobaczyc co w innej trawie piszczy a tak bidaczyna o niczym nie wie....eh

Gość cicha wOda brzeg rwie
na marginesie, e..czarni nie dodawac sobie "waznosci" moja pomaranczowosc wywodzi sie z tego ze lubie zamieszac tu i tam ale na dlugo na zadnym forum nie zostaje a i od czasu do czasu trzeba w pracy cosik zarobic...takze...czarny zawsze byl ten "przeganiany" wiec...uwaga z kolorami heheheheh