Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka7

rozjaśniacz

Polecane posty

Gość julka7

Witam wszystkich! Mam problem z włosami. Mój naturalny kolor to ciemny blond. Użyłam niedawno proteinowego rozjaśniacza firmy \"Joanna\" aby uzyskać pasemka o kolorze jasnego, perłowego blondu i niestety zamiast tego wyszły mi o kolorze rudawym, trochę żółtawym, coś jak \'\'wściekła\'\' marchewka! Pomocy! Co mam teraz zrobić, żeby osłabić ten kolor, albo całkowicie się go pozbyć?? Czy użyć jakiejś farby czy jaszcze czegoś innego??? Proszę o POMOC!!!!!!!!

moim zdaniem to powinien się tym zająć jakiś profesjonalista, bo jak będziesz czegoś jeszcze próbować to na maxa żółte włosy Ci wyjdą.

Gość whitney
ja pofarbowałam się wczoraj na 'brąz' z wyszła jakaś czereśnia :(:(:( nie wiem jak to zrobiło się ale jestem wściekła. dzisiaj myje wlosy już któryś z kolei raz żeby to zmyć. użylam wody utlenionej, cytryny, i zmywacza do paznokci!!! ale to niec nie pomogło jestem załamana :(

boshe!!!!!!!! zmywacza do własów?????????? dziewczyny!!! nie niszczcie tak włosów bo nic wam na głowie nie zostanie!!!!!!! do autorki----- najlepiej idź do fryzjera DOBREGO i on nepewno ci coś doradzi!!!! nie rób nic na własnę rękę! i nie urzywajcie joanny bo pozostawia szczecinę na głowie!

Gość ***fryzjerka*****
Polz na calosc numer 9 z excellence lub 9.1excellence albo viking z preference loreala .Nie uzywaj palette bo to bardzo zle rozjasniacze i przewaznie wychodza brzydkoi niszcza wloski. whitney powinnas teraz bo takich ''zabiegach'' isc do fryzjera na regeneracje wlosa bo przez wode i zmywasz struktra wlosa sie wypalila!.Potem polz na to jakis z odcieni loreala ale wez jasny braz bo braz wychodzi jak czarny zawsze farby nieprofesjonalne wychodza o ton ciemniej niz na ich opakowaniu pa