maja12 0 Napisano Lipiec 3, 2007 czy ciąża w piątym dniu miesiączki jest możliwa, czy krew \"wypłucze\" nasienie? dodam ze miesiączka skończyła mi sie już szóstego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeehhhh Napisano Lipiec 3, 2007 zależy jak długie masz cykle.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maja12 0 Napisano Lipiec 3, 2007 cykle mam w przedziale 28-30, ale zdarzył mi sie dwa miesiące temu cylk 25 dniowy. poza tym za jakieś 2, 3 dni po tym współżyciu, już nie miała okresu i już widziałąm ze pojawia mi sie śluz. poza tym od kilku dni czuje sie fatalnie, ciągłe zawroty głowy i przedewszystkim ciągłe nudności:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja............ Napisano Lipiec 3, 2007 mozesz byc w ciazy.po terminie okresu zrob test.pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiście że Napisano Lipiec 3, 2007 wypłucze i to z siłą wodospadu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość P l e m n i k Napisano Lipiec 3, 2007 No to gratuluje dzidziusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylwiuska_18 Napisano Lipiec 3, 2007 wiesz co?? mozesz miec jakas (znikoma) szanse zajscia w ciaze.. ale mi sie wydaje (oczywiscie w zaeznosci od dlugosci cyklu) ze ciaza podczas okresu to abstrakcja... oczywiscie ze nic sie nie wyplucze..:/ musisz czekac teraz do zakonczenia krawienia i chyba lepiej zrob test bo plemniorki naszch chlopaczkow to cwane liski i moga "przeczekac" okres a potem zaatakowac w czasie gdy juz jestes zdolna do zaplodnienia... ale to zalezy od zywotnosci plemnikow danego faceta , od ich sily itp.. noi od srodowiska jakie tworzy twoj organizm... pozdrawian goraco:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziak-1982 0 Napisano Lipiec 3, 2007 a nie lepiej było wczesniej pomyślec? a nie teraz sie zamartwiać? teraz to i tak już za późno! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maja12 0 Napisano Lipiec 4, 2007 madziak1982 a dlaczego uważasz ze sie zamartwiam...? przecież nic takiego nie napisałam tylko pytam czy mozna zajść w ciąze podczas miesiączki. Bardzo bym sie cieszyła gdybym w niej była:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach