Gość Mała 00 Napisano Lipiec 3, 2007 BIorę tabsy 4 miesiąc i tylko pierwsze krwawienie trwało prawie 11 dni ,pozostałe już są skąpe i króciutkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renataw 0 Napisano Lipiec 3, 2007 Jeju, czemu aż 11 dni - czy wcześniej przed tabletkami też tak mialaś, czy z powodu tabsów bylo az tak długo? Skapo i krociótko to znaczy ile? Bo ja przed lekami to mialam bardzo obfite @ teraz właśnie skończyłam 3 opakowanie i w piątek ma wystąpić@, dwa poprzednie były znośne, ale cały czas boję sie @, żweby tylko nie była obfita, bo to mnie wykańcza psychicznie. Jakie bierzesz leki bo ja Femoden. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mała 00 Napisano Lipiec 3, 2007 Biorę Rigevidon .A miesiączki mam teraz 3-4 dniowe ,przed tabletkami moj okres trwał nawet tydzien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sumienie... Napisano Lipiec 3, 2007 moj trwa 3 dni i jest malo obfity.Dla mnie luxus;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renataw 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Ale mi chodzi o to czy przed tabletkami wasze okresy były bardzo obfite? tzn. jakie? A czy po tabletkach to sie zmienilo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka156 0 Napisano Lipiec 4, 2007 ja przed tabletkami miałam bardzo obfity i bardzo bolesny, teraz moj okres trwa 3,4 dni i spooj nic nie boli i mniej tez krwawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renataw 0 Napisano Lipiec 4, 2007 dzięki anulka za odpowiedź - ale mówisz że mniej krwawisz tzn.. bo dla każdego obfite krwawienie to coś innego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renataw 0 Napisano Lipiec 4, 2007 czy ktoś jeszcze tak ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renataw 0 Napisano Lipiec 4, 2007 czy juz nikogo nie interesuje ten temat? A może ktos ma jednak takie problemy z obfita miesiączką? Czyżby nikt? Naprawdę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach