Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SPINKA

Curacne - czy pomoże??

Polecane posty

Dermatolog przepisał mi ten lek . 11 lat męczę się z trądzikiem , nic nie pomogło :( . Nie mam innego już wyjścia , ale boję się skutków ubocznych........ Jeśli ktoś to stosował , proszę o info .

Gość fdssdffsdsdf
Podnoszę

to jest to samo co Izotek. Ja mam mniej wiecej tyle co autorka trwajacy tradzik, zazywam Izotek prawie 3 miesiace i dalej mam paskudna cere :( licze jednak ze pomoze bo to nawet nie polowa mojej kuracji...

Cierpliwosci. Bralam Izotek- po 3 miesiacach mialam NASILENIE tradziku. Gladka cera to kwestoia okolo 8-9 miesiecy. Trzymam kciuki.

Gość vbbvbbvbvbvbvbvbvbv

Gość bnbnbnbnbnbbn

Gość Kuleczka99
Kurczę, ale stary wątek... Ale może komuś coś pomoże moja odpowiedź :) ja biorę curacne i pomaga mi, rzeczywiście trzeba być cierpliwym... A jeśli ktoś chce, to może na suchą skórę po tabletkach używać kosmetyków do pielęgnacji i nawilżania, najlepiej naturalnych, zeby nie podraznic skory - tak jak np. sevolium :)

Gość gość
ja zaczelam brać 1,5 tyg temu i mam straszny wysyp,głównie naokoło ust i okolice nosa.Dramat.Kiedyś bralam Izotek i trądzik wrócił.Niby maja ta sama główną substancje czynna ale inne dodatkowe co może powodować właśnie mniejszy bądź większy wysyp,inny stopień wysuszenia ust.Ja po Izoteku miałam straszne usta ale za to mniejszy wysyp.Przy curacne na odwrót.Ciekawe kiedy to zacznie znikać.Boje się ze poczekam na to jeszcze długo.

Gość gość
A może spróbuj się czymś dodatkowo nawilżać? Te tabletki są bardzo skuteczne, jeśli musisz je brać to nie rezygnuj, ale wspomagaj się dobrym nawilżaniem, najlepiej kremami które też są do cery trądzikowej. Wiem że niektórym pomagają jakieś biodermy czy inne z drogerii,ale ja wolę naturalne składniki, żeby się nie uczulic i używam sevolium. Powinno pomóc :*