Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiuska_18

po ilu dniach od momentu skonczenia opakowania ma wystapic krwawienie??

Polecane posty

Gość sylwiuska_18

Gość bardzo łagodna punktacja
różnie, mogą to być 3 dni, może to byc 5 dni. reguły nie ma

zależy... powinno wystąpić około 3-4 dnia. Ale może też wystąpić później, np. u mnie występuje 6 dnia..

Gość sylwiuska_18
o kurcze az tak pozno?? ufff... a powiedzcie.. czy jezeli ono nie wystapi (krawienie) to czy to oznaka ze sie jest w ciazy czy jak?? bo to moje 1 opakowanie wiec nie wiem:)

u mnie wystepuje zawsze na 3 dzien:) ale nie ma reguly:) krwawienie powinno wystapic do 7 dni:P tak jak mowi lekarz:P

nie nie jesli krwwienie nie wystapi wogole to nic sie nie dzieje:) ale jesli nie wystepuje po trzecim opakowaniu (i wczesniej go nie bylo) nalezy udac sie z tym do lekarza, a pierwsze opakowanie to nowosc dla organizmu, wiec roznie to bywa narazie co by nie blo nie ma powodow do zmartwien:) pozdrawiam

Gość sylwiuska_18
aha:):) a jezeli moge spytac to czy pozwalacie swojemu chlopakowi konczyc "w" bo ja pozwolilam i wiem ze ciazy raczej nie bedzie ale tylko chcialam se upewnic:) (chociaz 100% nigdy nie ma:)

nooo ja pozwalam:) w koncu po to je biore zeby moc sie cieszyc w pelni seksem i nie myslec podczas stosunku : a co bedzie ejsli gumka peknie? albo co sie stanie ejsli nie zdazy wyciagnac? heheh tabletki regularnie przyjmowane daja nemalze 100%pewnosci wie nie ma co sie hamowac:) swoja droga niemal wszytskie znajome biora tabletki i zadnj sie nie zdarzyla wpadka...

Gość sylwiuska_18
no wiesz kochana ja slyszalam ogolnie ze tabsy daja 100% pewnosci ale ze producenci w razie czego nie pisza takiej gwarancji zeby nie ponosic odpowiedzialnosci... bo skutecznosc to 99% tak?? a slyszalam ze ten 1% to dziewczyny ktore zle przyjely jakas tabletke, cos przeoczyly itp:) nie wiem sama ale tak czytalam:)

hmmm a nie slyszalam nigdy tego, ale moze tak byc... bo przeciez odpowiednio przyjmowane tabsy blokuja jajeczkowanie wiec o ciazy nie ma mowy... ;) ale ja nie mowie ze daja 100% pewnosci bo zawsze sie znajdzie milosnik ksiazek i zaatakuje;p

Gość Bezpieczna
Adinka popieram w 100%:) chociaz tez uwazam ze dobrze przyjmowana dalaby chyba pewnosc na jaka kazda z nas zasluguje:)

hej wszystkim. własnie jest 3 dzien po zakonczeniu brania 2 opakowania yasmin i nie ma okresu zamiast tego biały śluz, co to moze oznaczć?