Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kallonka9

MIRELA CZY RAMONA?-GLOSOWANIE

Polecane posty

Gość jo_asia65
Paulka123- widze mamy podobny gust;) nie obraź sie, nie zrozum mnie źle, ale zauważyłam, że najczęsciej to takie młodziutkie mamusie jak Ty nadają dzieciom takie "cudaczne" imiona pokroju Ramony;) nie twierdze jednak, że to źle...po prostu mi sie nie podoba;) jak sie chowa mała marysia? mąż nie protestował? bo ja jak jeszcze nie wiedziałam jakiej płci jest dzidziuś (a ubzdurałam sobie,ze to dziewczynka:D) to chciałam własnie nazwać Marysia, Zosia, Paulinka lub Karolina...to przy Zosi stanowczo protestował, że ma taką ciocie, ktorej bał sie w dzicinstwie, itd...:D glupek! pozdrawiam ciebie i marysie;) ps. na zdjeciu wyglada przeslicznie, jak laleczka! a buciki i ubranko ma KAPITALNE!

Gość kallonka9
te czepianie sie mojego wyksztalcenia jest zabawne przynajmniej moje dziecko bedzie mialo oryginalne imie, i wszkole nie bedzie dziesiątą karoliną i dwunastą olą:/

Gość kilkula
To zależy jakie masz nazwisko, bo jeśli cos w rodzaju Wiaderko bądź inne pospolite to masakra. Z dwojga złego wybieram Ramone

Gość zadne nie rozumiem
dlaczego tak chcesz skrzywdzic dziecko? jak chcesz byc oryginalna, to zrob jej fajna fryzure...albo kup cool ciuszek... Ale nie nazywaj jej tak. Ciekawe czy ty bys pozniej chciala sie z Ciebie w szkole i na podworku smiali !!

Gość zadne nie rozumiem
a corka tej pani co ma zdjecia na fotosiku... to strasznie smutna jest.. nie dziwie sie, jakby mnie matka od stop do glow na rozowo ubrala tez bym miala taka mine:(

Gość kallonka9
a dlaczego mialaby byc posmiewiskiem? smieszne, smieszne

Gość swinki dwie brzydke leee

Gość teraz juz jej powiem
paulina a gdzie masz to zdjecie tej grubaski w czerwonym ubraniu to byłas ty???