Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnadupcia

Bezsenność

Polecane posty

Gość fajnadupcia

Ostatnio od niecałych dwóch tygodni nie mogę zasnąć. Wiercę się i kręcę z boku na bok. Kładę się zazwyczaj o 23.00 - 24.00 i co najśmieszniejsze zasypiam zawsze koło godziny 3 w nocy, za każdym razem. Wiem, bo zazwyczaj, gdy patrzę na zegarek, to pamiętam jeszcze gdzieś 2.30 - 2.45. Nie jestem zestresowaną osobą, ani nie mam żadnych problemów. Nie wiem co mam robić...

Gość se pytam z ciekawości
ja tez tak mam ostatnio-napij sie małego piwka:)

Gość fajnadupcia
piwko nic nie daje.... :(:(:( jak juz zasnę o tej 3, to śpię 6 , 7 godzin

no to nie wiem, niby spoko powinno byc. ale wiesz moze powinnas np. klasc sie o 2giej, wstawac po 7 godzinach, potem sprobowac o 1wszej.... itd. moze sie przestawilas i dlatego tak masz. a w ogole co robisz? pracujesz? czy masz wolne ? to co robisz w ciagu dnia tez moze miec wplyw, moze ogrganizm nei jest zmęczony i dlatego. poza tym nie mysl o tym ze nie mozesz zasnac jak sie kladziesz, ja tez czasami nie moge zasnac pare dni pod rząd a jak myśle o tym to już w ogóle...

Gość fajnadupcia
W tej chwili mam wakacje, więc wolne. W ciągu dnia zazwyczaj tańczę sobie przed lustrem, spaceruję, chodzę po supermarketach i nawet jak jestem zmęczona, to nię mogę zasnąć.