Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nika2300

brak miesiaczki

Polecane posty

Gość nika2300

mam 20 lat i pęcherzyk na jajniku o długości 2mm. Nie mam miesiaczki czy pecherzyk moze byc przyczyna braku miesiaczki?

Gość nika2300
mialam bylam u lekarza przepisal tabletki i bylo ok raz nie mialam miesiaczki przez10 miesiacy a teraz nie mam od 4

Gość nika2300
i nie wim co mam zrobic?

kurcze to niedobrze:/ moja siostra tez miewala tak ale teraz jej sie unormowalo samo (21lat), a ginekolog co mowi? pewnie ze to normalne i ze przejdzie:/ kurcze chialabym Ci bardzo pomoc i powiedziec cos madrego...ale... poszperam w necie i sie odezwe

Gość nika2300
ginekolog przepisala mi tabletki na wywolanie miesiaczki i tabletki antykocepcyjne lecznicze i przaz 3 miesiace bylo ok ale kiedy mi sie skonczyly nie mam okresu jaz od 4 miesiecy:(

nika-> ma pewnie to samo, mam 20 lat i jak biore tab to jest ok(tab na wywolanie okresu-progesteron) , ale jak nie biore to od razu nie mam....mam przy tym podwyzszona prolaktyne i ogolnie wiele objawow PCO. trzeba byc caly czas na tebletkch to bedzie ok.

Gość nika2300
tylko ile mozna!!!!!!

w sumie nic nie ma w czwartek powinnam miec luzniejszy dzien to posiedze...Rzadkie miesiączkowanie lub brak miesiączki pojawiać się może w przypadku wzmożonej aktywności fizycznej...nie znalazlm nic co by wskazywalo na ten pecherzyk, zazyczaj nie sa grozne... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3348315 zerknij w ten link moze cos Ci pomoze....

no niestety to jest tak, ze musisz brac ciagle jezeli chcesz miec okres w nornmie...zauwazylas jakies dodatkowe objawy?np owlosienie, tradzik? szybkie tycie? chec na slodycze? hmm chcesz to pisz na maila: aguusiiaa@wp.pl

Gość nika2300
DZIEKI Adinka11

wiesz, mam problem z poczta nie moge ci odpisac, ale mysl ze jutro powinno byc ok wiec napisze Ci maila. w razie czego wymienimy sie nr gg i powiem ci co i jak u mnie wystepuje,a wydaje mi sie ze to jest to samo. pozdrawiam i uciekam:)

Gość nika2300
co mam robic? caly czas o tym mysle i nie wiem

:)czesc przepraszam ze tak dlugo, ale wcczesniej nie dalam rady, jutro duza impreza u mnie i zalatana jestem, ale bylam dzisaj u gina i przy okazji sie zapytalam o Twoja sytuacje, nic specjalnego nie powiedzial tylko tyle ze est to zalezne tez od tego gdzie jest ten pecherzyk konkretnie umiejscowiony, czy na nic nie naciska itp. musisz sie skonsultowac w tj sprawie ze swoim ginekologiem i zrobic usg. ewentualnie badanie hormonalne (poziom estrogenow) ale szczerze mowiac to zmnielabym lekarza na Twoim miejscu, bo ten Ci dlugo nie pomaga a to nie jest sprawa, z kttora mozna zwlekac... popytaj znajome do kogo chodza, czy zna sie na rzeczy, moze ktos poleci? pozdrawiam i trzymam kciuki:* najwazniejesze abys sie nie lamala i nie steresowala zbytnio.