Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faceeeet

Brak ciąży

Polecane posty

Gość Faceeeet

Mam pytanie, czy na wskutek tzw. "skrobanki" istnieje możliwość, że kobieta już nigdy więcej nie będzie mogła zajść w ciąże? Czy mogą być inne przyczyny tego, że... po prostu już nie będzie mogła, mimo że raz już zaszła i straciła ją.

a ktoz to moze wiedziec moze nie bedzie mogła miec a moze bedzie, nikt tego nie wie, okaze sie w praniu, jesli poszło cos nie tak

Gość Salomonka
istnieje taka mozliwosc ze na wskutek skrobanki nie moze zajsc w ciaze ale najlepsza w takim przypadku jest wizyta u gina-prywatnie najlepiej pozdrawiam

kobiecie grozi nie tylko bezpłodność jako taka, ale również niemożliwość donoszenia ciąży, ciąże pozamaciczne, odklejanie łożyska itp itd

Gość kWiAtEkmalutki
Facet polec partnerce wizyte u gina, moze nie jest tak zle wiele par nie moze od zaraz dzieci a wcale nie sa po skrobance itp

Gość Faceeeet
Żeby to jeszcze było takie łatwe jak się wydaje. Niby jestem uznawany za ojca, ale niby byłem od ciąży odtrącony i ucięto ze mną kontakt. Zakręcone to wszystko jest i to bardzo. Dowidziałem się tylko, że ta kobieta nigdy już nie będzie mogła mieć dziecka i stąd moje pytanie, bo to o czym napisałem było moją pierwszą myślą w głowie.

Gość Faceeeet
A czy na wskutek poronienia może się stać coś takiego, że już później nigdy nie będzie mogła mieć dziecka?

Gość raczej nie

Gość Faceeeet
raczej? Mnie interesuje odpowiedź na 100%

na skutek poronienia - chyba nie ale wypadki chodzą po ludziach niestety. kobieta może być po prostu niezdolna do donoszenia ciąży, może mieć nieprzyjazne środowisko (czyli nie dojdzie do zapłodnienia, albo zapłodnienie będzie a zarodek się nie zagnieździ)

koleś nie wiem czego od nas wymagasz? 100% odpowiedzi (albo i nie) to może dać wyłącznie lekarz :O

Gość qwertyu
A skąd wiesz że ta kobieta nie będzie mogła mieć dzieci?? Czy jakiś lekarz to potwierdził??? A poza tym przyczyny takiego stanu rzeczy są różne i nie koniecznie musiała to być aborcja.

Gość qwertyu
no tak masz rację. Coś usłyszał i już sobie resztę dośpiewał.