Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tommi

do tych co leca na kase

Polecane posty

wiele mowi sie o tym ze kobiety leca na kase, na zaradnosc ( to modne slowo ), niewazne. wszystko to jest jednym wielkim dzi**arstwem. Zwiazek to powinno byc partnerstwo a nie tak, ze to tylko facet placi za randki, wyjscia, imprezy, itd., itp.. Sponsoring jednym slowem. Mam jednak zlą wiadomosc dla takich kobiet. Bogaty facet ( czyli marzenie was wszystkich ), wybiera tylko piekne kobiety, wiec wiekszosc materialistek i tak nie ma szans. I dziwne ze to tylko wy macie takie wymagania, saqme nie wnoszaac nic do zwiazku. to tak jak z rozmiarami. Marzy wam sie wielki penis u waszego faceta, ale to ze macie male piersi i pochwy to sie nie liczy, bo i tak zawsze to jest jego wina, bo mial za malego albo malo kasy, wiec idziecie do tych co sa bogaci a potem wszem i wobec twierdzicie ze nie lecicie na kase. Wstyd mi ze mieszkam w kraju pelnym materialistek = dziwek

Dlaczego uogólniasz?... Nie mierzy sie wszystkich jedną miarą :O Ja nieskromnie powiem, że należę do atrakcyjnych kobietek i jakoś nie rozglądam się za bogatym paniczem :P Myślę, że mimo wszystko jest wiele wartościowych dziewczyn, które nie układają sobie życia przez pryzmat pieniądza, choć pewnie coraz mniej, ale jednak są ... :)

Gość lalalaluś
powtarzasz się :o

Gość idź do psychologa tommy

i zadna prawie sie nie wypowiada typowe... zadnej normalnej dyskusji, wymiany pogladów, kobiecych opini na ten temat...

Gość lalalaluś
po co dyskutować, przecież jesteś najmądrzejszy i wszystko już wiesz ...

Komu się marzy wielki penis i wielka kasa, temu się marzy. Sponsoring? Raczej fundowanie :), fajna sprawa, zwłaszcza, kiedy to ja zapraszam męża na kolację, do kina czy też po prostu na spacer i watę cukrową. Bardzo, ale to bardzo uogólniasz, kolego. Może powinieneś zacząć od siebie, skoro na takie kobiety/dziewczyny trafiasz. Może to z tobą jest coś nie tak, może to ty przyciągasz takie osoby? porozmawiać zawsze można, pod warunkiem, że na wstępnie nie założysz, że spotka ciebie tylko i wyłącznie atak. Bo jak na razie, to ty atakujesz.

Gość a ty lubisz
wiesz akurat to ze mamy male piersi, nie wyklucza ze jestesmy atrakcyjne, wiec troche za malo przemysales swoja wypowiedz, poza tym to nie jest wysmysl kobiet, to mezczyzni od zawsze rzadzili swiatem i sami stworzyli takie zasady, maz pracuje, kobieta zajmuje sie domem, i moze tego nie wiesz, ale to kobiety walczyly u rownouprawnienie WIEC GDYBY NIE KOBIETY TO DALEJ SAM BYS ROBIL NA NIA I NA DZIECI, A ONA SIEDZILABY POSLYSZNIE W DOMU !!! poza tym kto ci kaze placic na randkach?

Gość a ty lubisz
poza tym jestes wiekszym materialistaniz kazda spotkana przez ciebie dziewczyna< zapewne przed kazda randka skrupulatnie obliczasz czy ci sie placa ja zaprosic( wiadomo koszty dojazdu, kupno nowych majtek, zakup mydla, piwo dla siebie, ewentualnie dla niej)

Gość mała271
Facet ma kompleksy.

Gość ale w czym problem
to nie plac za randki itp nie badz frajerem. albo udawaj ze niemasz kasy ajak cie taka laska rzuci to i tak nie bedzie czego żałować🖐️

chetnie porozmawiam i nie bede czynil takich zalozeń, ale moze pogadamy na gg Albinosko ? Co Ty na to ?

Gość autorze masz schizy
dwa takie samme tematy,to jest smiecenie

GG mam zastrzeżone :P Nie znam Cię a mama zawsze mi mówiła: nie rozmawiaj z Nieznajomymi ;)

tomi nie uogólniaj wszystkich kobiet

Są na tym świecie i uwierze że bardzo duzo jest takich dla ktorych liczy sie serce i rozum i ogólnie rzecz biroąc cżłowiek a nie wielkosć jego penisa nie wiem dlaczego tak sądzisz moze akurat na taką dziewczyne popradłes ale nie mzona uogólniac że wszystkie tak podchodzą do życia

Gość chciałam tylko napisać
że mój mężczyzna jest naprawdę zamożny, a ja wcale nie jestem piękna niebrzydka, ale raczej przeciętna, do tego mam lekką nadwagę :) a planujemy slub i bardzo się kochamy jesteśmy razem prawie dwa lata