Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kacha79

Gliwice-mauśki jesteście

Polecane posty

hej jestem w ciąży 3miesiąc dziś chyba wszyscy zuja sie fatalnie a ja do 16.00 w pracy

hejka TEZ podobnie jak ty jestem w ciązy i mieszkam w Gliwicach . JESTEM W 13 TYgodniu ciązy ,ale to nie moja pierwsza poniewaz mam juz 6 latnia córeczke.Mam nadziję ,ze znajdzie się jeszcze kilka mamusiek . Pozdrawiam !!!!!!

bydziubelka gdzie chcesz rodzić ja synka który ma 5 lat rodziłam w pyskowicach ale teraz sie zastanawiam nad gliwicami

hejka tez rodziłam w Pyskowicach hehe ,byłam bardzo zadowolona . teraz będeę rodzic w Gliwicach poniewaz moj gin tam pracuje. Do ko0go chodzisz do lekarza ?? Ja chodze do Szweja Kurcze mam dzis jakis cięzki dzien ,kiepsko sie czuje

wiesz co !!!! tak so bie myślę ,ze jak dobrze sie sprezymy to moze na porodowce razem wylądujemy hehe \\ Ostatnia miałam 05.04 a Ty? Siedze na topiku STYCZEN 2008 zAJRZYJ

bydziubelka nie przepadłam tylko co weszłam na neta nikogo nie było z ta porodówka dobry pomysł pierszy termin 4.styczeń według usg 15.styczen i chodze do Burchacińskiego

hejka mam termin na 12 stycznia wiec wspolne rodzenie jest całkiem mozliwe. Mogę spytac gdzie mieszkasz? Ja na obrzezach Gliwic( żerniki)Jak tam wogole przebiega ciąza ,mialas ostatnio jakies usg? wybieram się do gina w poniedzialek i pewnie znow bede widziec bobaska. Pozdrowki

ja mieszkam na daszyńskiego i pyskowicach był przymnie zastępca ordynatora ale jak sie nazywał to nie mam ppojecia

Hej dziewczyny zapraszam was na nasz topik \"Klub Mamusiek z Katowic\" - tytuł mylący ale chodzi o osoby ze Śląska. Ja np. jestem z Siemianowic Śląskich. Zapraszam :)

ogólnie samopoczucie raz lepiej raz gorzej może umówmy sie dziś o20.30-45 to sobie wiecej popiszemy teraz siedze w pracy i musze kończyć

ja tez jestem z gliwic i prowadzi mnie dr burchacinski, z tym ze ja mam termin na 23 lipca :) napiszcie czy jestescie zadowolon z burchacinskiego? :) co do szpitala to bede rodzic w gliwicach, po zmianie ordynatora poprawilo sie tam bardzo, kolezanki ktore tam rodzily w ostatnim miesiacu i tym sa bardzo zadowolone :)

hej przyszła mamo23 burchacinski prowadzil mi pierwszą ciąże i teraz równierz ja jestem zadowolona i zgadzam sie z twoja opinią o szpitalu w gliwicach tez mam mnóstwo znajomych które ostatnimi czasy rodziły w gliwicach i sa zadowolone Termin niedługo jak sie masz wiesz co będzie

Hej Gliwiczanki :-) ja co prawda nie jestem z Gliwic ale z okolic a dokładnie z Knurowa :-) czyli całkiem po sasiedzku. Termin mam bardzo podobny do przyszłej mamy 23 bo na 21 lipca. pozdrawiam serdecznie

hejka:) ja trocvhe zaniemoglam ,wzielo mnie jakis paskudne przeziebienie ,wiec leze w łozku i sie leczę. Justka miło Cię poznac? jak się czujesz ? wiesz co bedzie?

hej bydziubelka, czuje sie dobrze, w sumie calą ciąże przeszłam bez problemów, mam nadzieje ze i poród bedzie lekki :-) nie ukrywam, ze bardzo chciałabym juz urodzic i trzymac swojego maluszka w ramionach ;-) bedzie chłopczyk- Szymuś ;-) życze Ci szybkiego powrotu do zdrówka 🌼

nie znam go osobiscie ale slyszalam o nim same pozytywne opinie. wszystkie bardzo go sobie chwalą.

super ,ze chłopczyk ,ja mam coreczkę i szczeze mowiąc to liczę na chłopca. Wyglądam fatalnie ,przy corce nie bylam taka brzydka jak teraz ,pryszcze itd

hehe ja bylam u niego tylko raz !!!!! pierszy i ostatni jakis taki erotoman z niego , To bylo dawno ,moze sie zmienil

ja zmykam do łozka do soboty muszę być zdrowa bo mamay taką rodzinną imprezkę. pozdrawiam wszytskie dziewczyny :)

serio? erotoman? ha ha ha a tego to mi kolezanki nie mowily :-) moze dlatego go tak chwaliły.... jedna mowila tylko ze ma zabojczy wzrok :-) tak, to moje pierwsze dziecko i juz sie nie moge doczekac. ja nie wiem jak to jest, mi wszyscy mowia ze widac ze to chłopczyk bo corka urode zabiera :-) nie wiem czy to nie jest takie gadanie grzecznościowe :-)

hello :) justka akurat to ,ze corka urode zabiera to mity ,w pierszej ciazy bylam sliczna ,zadnego pryszcza ,buzka w doskonalym stanie i co?? corka!!!! teraz mam twarz jak tredowata pojechalam nawet do dermatologa ,powiedzila ,ze to hormony i nic nie poradzi , stosuję tylko delikatne kosmetyki . Przestalam juz wierzyc w mity ,ze jak słodkie sie je to corka a jak ogorki ,ze syn ,poprostu hormony tak w nas dzialaja . wiesz ,najwazniejsze ,zeby obylo sie bez komplikacji a co ma sie urodzic to juz mniej wazne . Moj maz tez liczy na syna ,boję sie ,ze jesli go nie urodze to nie poprzestanie hehhehehheh Co do Arabskiego faktycznie ma taki wzrok ,ze hipnotyzuje ,ale nie jest to przyjemne kiedy sie rozbierasz a on patrzy na ciebie i sie usmiecha !!!!! jak mija niedzila??