Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze o obrzezaniu

jeszcze o obrzezaniu

Polecane posty

Gość jeszcze o obrzezaniu

Duzo dziewczyn pisze na tym forum ze mialo lub ma chlopkaow obrzezanych. Ciekaswi mnie czy wsrod Polakow wzrosla ostatnio liczba obrzezan tak jak w Stanach, czy to obcokrajowcy [bez podtekstow]

Gość zimny Józek
wielu ma obrzezany mózg !!

Gość srał mnie pies
dziewczyny tutaj to około 70-80 sfrustrowane histeryczki z kompleksami większymi od szambiarni fantazjujęce o rzeczas prze dziwnych i zjebanych

Jak się chcecie dowiedzieć czegoś o obrzezaniu to polecam książki Waris Dirie m.in. \"Przełamać tabu\" czy \"Córka Nomadów\". W Polsce zwyczaj obrzezania raczej nie występuje. Ale już w Niemczech owszem. Jest to niejako związane z muzłumanami (chociaż często błędnie tylko im przypisywane). A co do Polaków niby obrzezanych to fakt, może dziewczyny po prostu wyolbrzymiają pewne zjawiska.

Gość srednio doswiadczona
moj byl Polakiem. Z tego co sie czyta to chyba wzrasta liczba naszych chlopakow poddajacych sie obrzezaniu

Gość chyba wzrasta
Rzeczywiscie liczba naszych chlopakow obrzezanych wzrasta. Paewnie wiecej jezdza zagranice i wiecej widza. Napiszcie dziewczyny ilu mialyscie obrzezanych a ilu nie. Ja mialam dwoch z napletkiem a jednego bez i wolalam tego bez.