Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jeszcze o obrzezaniu

jeszcze o obrzezaniu

Polecane posty

Go艣膰 jeszcze o obrzezaniu

Duzo dziewczyn pisze na tym forum ze mialo lub ma chlopkaow obrzezanych. Ciekaswi mnie czy wsrod Polakow wzrosla ostatnio liczba obrzezan tak jak w Stanach, czy to obcokrajowcy [bez podtekstow]

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zimny J贸zek
wielu ma obrzezany m贸zg !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sra艂 mnie pies
dziewczyny tutaj to oko艂o 70-80 sfrustrowane histeryczki z kompleksami wi臋kszymi od szambiarni fantazjuj臋ce o rzeczas prze dziwnych i zjebanych

Udost臋pnij ten post

Jak si臋 chcecie dowiedzie膰 czego艣 o obrzezaniu to polecam ksi膮偶ki Waris Dirie m.in. \"Prze艂ama膰 tabu\" czy \"C贸rka Nomad贸w\". W Polsce zwyczaj obrzezania raczej nie wyst臋puje. Ale ju偶 w Niemczech owszem. Jest to niejako zwi膮zane z muz艂umanami (chocia偶 cz臋sto b艂臋dnie tylko im przypisywane). A co do Polak贸w niby obrzezanych to fakt, mo偶e dziewczyny po prostu wyolbrzymiaj膮 pewne zjawiska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 srednio doswiadczona
moj byl Polakiem. Z tego co sie czyta to chyba wzrasta liczba naszych chlopakow poddajacych sie obrzezaniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chyba wzrasta
Rzeczywiscie liczba naszych chlopakow obrzezanych wzrasta. Paewnie wiecej jezdza zagranice i wiecej widza. Napiszcie dziewczyny ilu mialyscie obrzezanych a ilu nie. Ja mialam dwoch z napletkiem a jednego bez i wolalam tego bez.

Udost臋pnij ten post