Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ll*

BAŁYŚCIE SIĘ ZE WASZA POCHWA PO PORODZIE BEDZIE ROZCIĄGNIETA

Polecane posty

ja sie tego obawiam... czy wasze obawy sie sprawdziły ?

Gość nikt nigdy nie powie
ci prawdy w tym temacie, musisz sama przez to przejść i przekonac się jak jest, z tego co czytam na forach, w opisach, to wiekszosc nie widzi zadnych problemów, tzn. tuz po porodzie wiadomo ze nie jest lekko, ale po jakis 6 tyg. wszystko się normuje(podobno) nawet posty kobiet rodzacych ponad 4kg dzieci w wiekszosci sa optymistyczne, sa tez jednak posty osób nieszczęsliwych, pokrzywdzonych i okaleczonych, musi cos w tym byc skoro rocznie w Polsce wykonuje sie kilka tysiecy operacji plastycznych pochwy--- kto je sobie robi, ja się pytam---stare babcie po 60-tce?? No chyba raczej nie:o

Gość bojąca sie porodu
jak to rozciągnięta? a wargi zromowe wracają na swoje miejsce czy tez wiszą takie długie płaskie?

Gość DYSZKI
Obawiałam sie, ale jestem mile rozczarowana, bo jakoś ciaśniej teraz....

Gość kama mama79
Wszystko zazwyczaj wraca do normy, ale to tez zalezy do siły samoregeneracji organizmu. Jak nie, to pomagają zawsze ćwiczenia Kegla i inne. Wystarczy poczytać. Ale nie ma co się zadręczać, bo zazwyczaj po prostu nie ma czym, szczególnie gdy kobieta jest młoda.

wiecie bolu sie nie boje jak tego ze potem bede miec problemy z sexem i zycie łózkowe sie posypie no i szycie tego tez ze mnie szew bedzie bolał na zmiane pogody czy przy okresie juz do konca zycia nic przyjemnego znam takie przypadki ze tak własnie jest do dzis choc kobiety maja 50 lat.

JEst mo to całkowicie obojętne. W ciąży i po raczej się myśli o dobru dziecka niż o tym czy ładne mam krocze czy nie

Gość jakaś bzdura
nic się nie rozciągnęło :O

Ja mam szersza pochwe po 2 porodach:o Urodzilam duze dzieci,bo przeszlo 4 kg mialy.Takze nikt mi nie wmowi, ze wszystko wraca do normy:p

Gość pochwica
moja jeszcze ciaśniejsza Też musimy kupić "gluty", żeby było lepiej. Jak się rozrusza to jest ok, ale na początku Jestem ponad rok po porodzie z nacięciem krocza

Gość na pomarannczowo
ja niestety jestem duzo luzniejsza, bez sensu seksu prawie nie ma przynajmniej mam male serduszko kolo siebie ❤️

urodziłam 2 dzieci. pierwszy wazył 3900, drugie 4200. Drugi poród bardzo ciezki. Po ok3-4 tygodniach po porodzie rozpoczęłam współżycie. Nie odczuwam, aby pochwa była szersza. Nawet jeśli jest to niezauważalne.