Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BBBBB

PYTANIE DO MŁODYCH MEŻCZYZN...

Polecane posty

Gość BBBBB

Jak działaja na was kobiety 35letnie?Zadbane ,szczupłe i zgrabne.... Czy moze wolicie młodsze?

Gość Jak zadbane i ładne to OK
Nawet lepiej niż młodsze, bo doświadczone i potrafią sporo ;-)

Gość Wojtek świąteczny
Nawet i 40-to letnie są atrakcyjne. Skończciw wreszcie z tymi latami,wiek nie jest taki istotny.

Gość pomocny kolega
jako młody mężczyzna stwierdzam że atrakcyjne i zadbane rówieśniczki w wieku 30 do 35 podobają mi się bardzo;)

Gość Jak zadbane i ładne to OK

Gość BBBBB
Młodzi to znaczy miej wiecej 28 -38letni . Ale czy w takiej widzicie tylko ciało? Czy mozę cos jeszcze ?Bardzo prosze odpowiedzcie:)

Działają bardzo pozytywnie - choć nie zawsze przyglądam im się tylko z punktu widzenia ciała, ale głównie tak, bo o takich krąży obiegowa opinia, że są świetne w łóżku :D

Gość BBBBB
Wiecie co Panowie? mysle,ze wy jesteście troche naiwni. Ja mysle ,ze one sa 'poprawione " w PHOTO SHOPIE i tylko nie zarzucajcie mi ,ze jestem zazdrosna i zle wygladam:P Nastolatki poddawane są obróbce dla potrzeb doznań estetycznych Facetów. Więc prosze się tak nie ekscytować "przeróbkami":D

Gość BBBBB
Stic mam pytanko do Ciebie. Jak widzisz taka 35 latke ,to na co patrzysz? po kolei....

Oceniam szyk, obcinam nóżki (jak w nylonie to nawet dłużej) jakie ma buty, kostium, ułożone włosy itp rzeczy. Takie zadbane kobiety są miłym widokiem. Nie krzyczą strojem, nie prowokują wywalonym brzuchem z kolczykiem. Ale czasami mają rozpięty guziczek od bluzki delikatnie odkrywając kibić (tak to się chyba nazywa). A później drążenie szczegółów - najlepiej jak jedzie pociągiem wtedy jest szansa, że się będzie bawić butem i można zobaczyć jakie ma stópki, albo zdejmie żakiet to będzie widać zarys bielizny jaką ma na sobie. Wytrawne oko dostrzeże czy koronka czy gładki ;) Zraz wyjdę na ocieracza się w miejscach publicznych, starego stooleja i zboka :classic_cool:

Gość zimny Józek
A ja miałem raz 50-letnią. Tak dobrze mi żadna jeszcze nigdy nie zrobiła. Marzenie !!!

Gość BBBBB
A wiesz co Stic ,ze masz zadatki na starszego faceta:D Zawsze myslałam ,ze młokosi nie dostrzegaja takich szczegółów jak JEDEN odpiety guziczek;) ,czy machabie bucikiem:D:D:D Ach.... jak ja lubie takich facetów:D

Gość BBBBB
OK ,ok Ziutek...a co z walorami estetycznymi.Przecież jestescie wzrokowcami;)A tak 50 latka?....:)Czy moze jest Ci wszystko jedno?

Gość BBBBB
Ja mysle ,ze to kołysanie bucikiem i lekko przymruzone oczeta i lekko uchylone usta to sol i pieprz:D Bedac młodą gąska nie miałam pojecia ,ze mozna tak szczuć faceta:D Teraz juz wiem. Ale facet też musi to wiedzieć ,bo jak nie wie ,to kiszka. A nie wiem dlaczego ,ale cos mi mówi ,ze wiedza to faceci ,ktorzy wiedza ,ze kobie ta też wie .Bo inaczej to też kiszka:)

Gość zimny Józek
Do BBBBB 50-latka może też super wyglądać jak o siebie dba. Można też swiatło odrobinkę przytłumić, aby nie było jak planie filmowym. Ale dla mnie liczą się chęci, zdolności i umiejętności. Pozatym otwartość na różne życzenia a i w końcu interesująca konwersacja.

Jako 20 latek stwierdzam ze zadbane 35 latki sa lepsze od niejednej 20 ;)

Gość BBBBB

Gość BBBBB
Jaka Ogórek :) taka 35-40latka ,czy taka co macha bucikiem?;)

Gość BBBBB
znając siebie ,obraziłabym sie nieco, gdyby facet chciał wyłaczyc swiatło.No chyba ,ze chodzi Ci Jozek o kameralny nastroj,bo to zmienia postać rzeczy:) A te zyczenia ? wypowiadane z jej ,czy Twojej strony?

Gość Liściaste oczy Tadzika
stare dupy podobają się małolatom bo oni mało w życiu widzieli i nie wiedzą co ich czeka z takim kaszalotem :o ,poza tym imponuje im że taka stara chce im dawać :P

Gość BBBBB
Coz Drogi Tadziku... powiedzmy ,ze nie małolaty ,a 20parolatkowie.Nie widze w tym nic dziwnego ,skoro obydwoje tego chcą... Natomiast jest pewien gatunek kobiet ,nieważne czy piękność ,czy kaszalot ,ktora nigdy nie pojdzie do łóżka z takim osobnikiem jak TY moj Drogi.A wiesz dlaczego? założe sie ,ze nie...Ale wiesz co? Nie robisz błędów ortograficznych,zatem jest szansa ,ze po chwili zastanowienia powiesz -no tak wszystko jasne:) A teraz ide sie pakować :D Zamykam topik ,dziekuje za posty:) Pozdrawiam

Taka zadbana 35!! Zawsze mi się marzyła!! Ale już nie jestem 17-latkiem więc coś w głowie też musi mieć-po fiku miku miło mądrze pogadać :-)

Gość zimny Józek
do BBBBB życzenia były obustronne i w większości przypadków były odczytywane bez słów. Cudownie było.

BBBBB -> Nie po prostu po części takie zboczenie wzrokowca który ogrania świat nie słowem a obrazem. Do mnie słowo pisane trafia w 50%, a jak ktoś do mnie mówi, to w ogóle czasami nie trafia. Stąd wykorzystuje wzrok - można wiele zaobserwować. Ale żebym jakieś kobiecie zaproponował bliższe spotkanie - oj chyba nie ;) Im się nie daje - one biorą . WSZYTKO CO IM SIĘ PODOBA !!! To są główne orędowniczki hasła satysfakcji z życia seksualnego - na samą myśl o byciu z taką sam na sam czyje grozę .... ;)

Gość BBBBB
Stic ,a dlaczego byś nie zaproponował???Jakos mnie to dziwnie interesuje;d nie wiedzieć czemu. A co do tego brania,to wcale nie jestem żadną tam oredowniczką ,ani inszą feministka,a też nastawiona jestem na branie tego co MI SIE PODOBA:d A poza tym Stic ,nie rozumiem czegos ,czyżbyś nie wydolił:D:D:D?