Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaa22

ślub za 2 lata a ja juz planuje!!

Polecane posty

Gość Molisa2
Ja też planowałam ślub z dużym wyprzedzeniem. chciałam, żeby wszystko było perfekcyjnie, dlatego wynajęłam konsultantkę ślubną z Warszawy(http://www.anuznieroz.pl/). Podsunęła mi kilka znakomitych pomysłów, na które sama bym nie wpadła :). Było zupelnie bajkowo, inaczej niż na innych weselach.

To duże wydarzenie, więc warto zacząć planować wcześniej;) szczególnie biorąc pod uwagę, że sale, zespół czy fotografa trzeba rezerwować z dużym wyprzedzeniem;)

Gość gość
Molisa 2 w*********j z tą reklama w kosmos

Gość Olkaz80
Prawda jest taka, że dwa lata to nie jest wbrew pozorom dużo czasu, jeśli się na przykład chce ładną salę I ma na głowie inne rzeczy, np. budowę. Pamiętam, że ja z mężem planowałam ślub właśnie tak 1, 5 roku wcześniej. W końcu robiliśmy w restauracji w hotelu Haston we Wrocławiu. Też nie uważam, że te 1,5 roku to był jakoś wybitnie długi czas.

Gość gość
ty to chyba jestes chora psychicznie 333 www.youtube.com/watch?v=Nrj0DpwIPD4

Gość gość
to normalne w zupełności, że ludzie planują coś wcześniej, a nie wolą to robić na ostatnią chwilę, jak ty

Gość gość
Biedni ludzie muszą planować 2 lata przed żeby uzbierać pieniądze, ci co je mają mogą zrobić je sobie od ręki i to sto razy lepsze od waszego, wybaczcię ale taka jest prawda:-)