Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dowiadujaca sieeeee

odstawienie tabletek

Polecane posty

Gość dowiadujaca sieeeee

czy możecie napisać jakie macie objawy po odstawieniu tabletek bo ja odstawiłam nie cale 2 tygodnie temu i jest strasznie bo cały czas mnie głowa boli brzuch jajniki a dzisiaj zauważyłam strasznie ciągnący sie śluz można powiedzieć że jest jak galaretka.Czy może sie coś dziać w moim organizmie??

Gość magrat
Ciagnący się śluz moimz dnaiem swiadczy o tym, że masz jajeczkowanie, wtedy śluz jest ciągnący i ma konsystensję kurzego jajka ni i jajniki bolą i można źle się czuć. :) Jednak najlepiej idź do lekarza i się zbadaj jeśli coś Cię niepokoi. Mi po odstawieniu znaikała miesiączka, miałam regularnie jak w zegarku zaraz po, a potem robiły się coraz dłuższe przerwy, az w ogóle się w końcu nie pojawiła. Lekarz mi tylko dał coś na przyspieszenie jej. Każda kobieta reaguje inaczej. Pozdrawiam.

odstawilm tabletki kilka tygodni temu. poczatkowo dostalam ciagnacy sluz( podczas brania tabletek bylam dosc \"sucha\"). a teraz kilka dni po normalnym tabletkowym terminie dostalam okres. pirwszego dnia dosc bolal mnie brzuch. teraz jest oki. zadnych innych dolegliwosci nie mam.

Gość dowiadujaca sieeeee
nom wlasnie ma kolor takiego kurzego jajka ostatnio bylam u lekarza i powiedzial ze jest wszystko w porzadku tylko wlasnie teraz mnie zaczely martwic te dolegliwosci bo to jest straszne uczucie

Gość Kaska222
Ja po odstawieniu tabletek,nie miałam zadnych powazniejszych dolegliwosci,okres dostałam zaraz po odstawieniu i od tamtej pory 2 pierwsze dni okresu normalnie umieram z bolu,no i do tego mam przewlekłe zapalenie ktorego nie moge wyleczyc