Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DFGGGGFG

CZY TEGO CHCECIE CZY NIE TERAZ JEST MODA NA KRĄGŁE KOBIETKI..I SUPER!!

Polecane posty

Gość DFGGGGFG

kazdy facet woli laske grubsza niz chudszą !!to widze w pracy i wszedzie gdzie jestem.

Gość czas to powiedzieć
mogę się założyć, że jesteś przy kości.....i jak ja zgadłam??

Gość Na szczudłach.
He he he to fajnie, a u mnie panuje niezmiennie moda na chude i tez super, pozdrawiam

Gość moda na mnie byla w 15 wieku
yyy kazdy facet woli chudsza, niestety jakas chujowa ta moda, bo u mnie w miescie- WIELKIM nie panuje 😭 szkoda :(

moda na kobiece, a nie na grube i zasuszone! a kobieca nie znaczy ze zwałami tłuszczu, tylko szczupła, z tłuszczykiem w miejscach, gdzie powinien być;)

Gość ech glupoty
A u mnie panuje moda na kobiety ladne :P A figura to juz jeden z elementow, najwazniejsze zeby calosc byla przyjemna dla oka.

jakos w moim otoczeniu , nie wiem, czy moda, czy po prostu gusta - były takie , że podobają się kobiety szczupłe , normalne - czyli nie wyszuszone kosci i nie grubasy z oponami na brzuchu nie wiem, co to jest \"krągła kobietka\", czy autorka ma na mysli kogoś z w ogóle istniejącą tkanką tłuszczową, czy chodzi mu o grubego babona z cycami tłustymi, którymi się szczyci jako \"dużym biustem\", z powałkowanym brzuchem i z ocierajacymi sie o soebie udami jesli to ten drugi przypadek, to raczej nie jest on modny

Gość jestem ciekawa tego ciala
Mozecie mi pokazac na zdjeciu jak wyglada "modna kragla kobieta"

a u mnie nie panuje żadna moda na szczęście. ludzie tutaj nie podążają za modą bo każdy ma swój styl i gust i nawet nie wiadomo jaka moda nic tego nie zmieni, bo moi znajomi to nie chorągiewki które zmieniają gusta z dnia na dzień:) a niedługo moze być moda na homoseksualizm i co?? zostaniesz pedałem bo TAKA MODA???

Gość grtgfdf
poprstu porownajcie sobie kate moss i monice belluci ktora piekniejsz co? zpaytajcie sie ktoregokolwiek faceta

Gość Veronicaaaa
to moze lepiej porównaj angeline jolie, jessice albe, nicole kidman itd. a nie od razu bierzesz kate moss - ktora ma ciekawa urode, ale dla projektantów, a nie dla przecietnego czlowieka. Moda ... to dobrze, to tak jak moda na te futrzane kozaki w zimie... klasyka trwa wiecznie, wiec nie ma co sie przejmowac;) aha, jestem szczupła, proporcjonalna i czuje sie swietnie i nie narzekam na brak powodzenia z tego powodu ze jest moda na kragle kobietki:o I tak jak slusznie ktos napisal, co to w ogole znaczy - mam mały tylek, ale kragłe piersi to do jakiej wersji sie zaliczam?:o Kragła czy juz chuda? Głupie podejscie pokazujace jedynie kompleksy, w zyciu bym nie zalozyła takiego tematu :O A tak w ogole moda jest na kobiete zadbana i inteligentna przede wszystkim, mozesz byc kragla, chuda ale bez czegos w głowce to zdobedziesz co najwyzej faceta ktory Cie bedzie traktował jak pojemnik na sperme:O

Gość heheh grubasko
musisz sie jakos pocieszyć i dowartościować, ale ja nie znam faceta który woli grubszą od szczupłej. taka rzeczywistosc:)

Gość hmmm mm
tez co pisza ze sa szczuple - to niby dlaczego takie sa? bo jest moda ... przeciez trzeba sie miescic w jakis ramach narzuconych przez spoleczenstwo :/ i dobrze ze spowrotem sa akceptowane kobiety grubsze przynajmniej mniej dziewczyn na anoreksje bedzie chorowalo...

Gość kozaka mustzrada
KUZWA CO WY TAKEI SKRAJNE kobieca nie znaczy gruba !!!!!! kobiece kształty to okragle cycki posladki pelniejsze biodra ale nie wylewajce sie boki ale jesli miałabym miec do wybory byc wieksza lub byc deska plaska zasuszona to bym wolała cos miec.... poza tym wazny jest efekt ogolny jaki ktos wyglad czy jest zgrabny i proporcjonalny

Gość Veronicaaaa
Nie odchudzam sie - mam dobrą przemiane materii, a poza tym stres robi swoje, bo zyje w ciaglym biegu - na sile jednak nie bede jesc wiecej, jesli mi sie nie chce i nie lubie!!:o To juz by byla paranoja gdybym robiła tak bo jest moda:O Nie rozumiecie, ze niektore dziewczyny sa po prostu chudsze bo jedza mniej, organizm sie przyzwyczaja, nie jedza badziestw w stylu chipsy czy jedzenie z fast foodów. Sama jem duzo słodyczy, nie ma to jednak wplywu na moja wage:o Jednak cos w tym jest ze najgorszym wrogiem i krytykantem dla drugiej kobiety jest inna kobieta, az nie chce sie czasami tego czytac.

Gość to nie czytajh

Gość Veronicaaaa
ale czytam, taka ma kobieca natura i mam do tego prawo, czy to Ci sie podoba czy nie.