Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vnóstwo

Wiecie co, robienie takich filmów jak Hostel2 powinno być zabronione

Polecane posty

Gość Vnóstwo

Oglądałam ponad tydzień temu i nadal mam psychikę zrytą :/ A wyszłam z kina w trakcie filmu... Wiecie, jak generalnie do horrorów miałam podejście "z przymrużeniem oka", i szłam na ten film raczej wyluzowana, ale mną wstrząsnął do głębi :( Najbardziej to, że ten film jest wzorem dla popaprańców wszelkiej maści...

Gość wierze na slowo
ja bylam na 1 czesci i na 2 sie nie wybieram, chociaz pierwsza obejrzalam do samego koca, ale az mi niedobrze bylo po wyjsciu z kina, a wlasciwie juz w trakcie :(

Gość Pauulllaa
Moja kolezanka tez była i prawie zwymiotowała w kinie :O

Hostel to film, ktory z przyjemnoscia moga ogladac chyba tylko sadysci. Trzeba miec spaprana psychike, zeby sie podobal.

Gość iga.
Świetny film na sobotni wieczór ;). Zrytą psychikę mają ludzie którzy lubują sie w filmach z serii "Nigdy w życiu". To dopiero porażka.

Gość fdsdfbb
Ja przyjęłam założenie że nie oglądam takich filmów i tego się trzymam. Jednak też obawiam się że jakiś psychol który być może całe życie gryzłby się w sobie, kopiąc co najwyżej przydrożne kamienie i z sadyzmem zabijając owady, po obejrzeniu takiego filmu zrealizuje pewne pomysły.

Gość po pierwsze hostel to nie
horror a po drugie jak wiesz co to za film i że jest zryty, to po chuj idziesz na niego do kina, a następnie narzekasz?

Przepraszam, ale co przyjemnego albo interesujacego jest w ogladaniu jak jedna osoba zneca sie fizycznie nad druga?

sorry, ale ktos was sila zaciagnal do kina. ja uwielbiam takie filmy, jak pila, hostel, i wiele wiele innych. Moze mam cos z psycha :D

Hostel obejrzalam do momentu, kiedy zaczely sie tortury. Najpierw byly nudy, a potem sadyzm. Czasem lubie sie bac, ale cenie sobie inteligentny scenariusz oraz bardziej skomplkowane sposoby wywolywania efektu grozy u widza. Chociaz to film Tarantino, to jednak nie widze w nim nic ciekawego.

a kto ogladal UKM??? ultimate kiling machine??? tez niezly film ja zamykam oczy, sama ich nie ogladam, ale przy moim bracie najbardziej straszny film to komedia, bo on wszedzie zauwazy niedociagniecia i wogole.

Gość Vnóstwo
Devil oglądałam piłę i nie uderzył mnie aż tak. Uwierzcie, gdybym wiedziała co tam zobaczę po prostu bym nie poszła...

Gość Vnóstwo
Na tym filmie było ukazane czyste okrucieństwo - znęcanie się i torturowanie ludzi dla zobaczenia, jak to jest, własnej przyjemności. Dla mnie to chore... Pierwszej części nie oglądałam, ale podobno druga jest gorsza. Wyszłam wkrótce po scenie z dziewczyną i wanną.

Gość jest o tym ze.....
jakis psychol zneca sie psychicznie nad innymi - wierci dłon wiertarka, wydlubuje oko, ucian palec, itd. i tak caly film... ochyda

Gość jest o tym ze.....
miało byc fizycznie :)

devil - nie obejrze. chyba ze sama. mam jakis odchyl, ze nie moge ogladac \"strasznych\" filmow z kims obok. poza tym czuje niemal fizycznie bol, ktroy rozgrywa sie na filmie. wcale nie jest to przyjemne.

Gość Vnóstwo
Jest sobie w Słowacji hostel, do którego przyjeżdżają lub są zwabiani młodzi ludzie (tu trzy młode dziewczyny, studentki). Jego właściciele mają taki interes, że zwabione - wytypowane osoby są wystawiane na aukcji dostępnej dla baardzo bogatych ludzi. Ci bogacze "wykupują" w licytacji prawo torturowania i zabicia danej osoby...

a ja wlasnie ogladam z kims po to zeby sie nie bac :) dla mojej bratowej oszukac przeznaczenie bylo koszmarem

Gość iga.
A co przyjemnego jest w oglądaniu nędznych romansideł? Piękna ona, piękny on przecież od tego zbiera na mdłości. W filmach pokroju Hostel coś się przynajmniej dzieje.

Gość Vnóstwo
Bohaterki zostały "sprzedane", oczywiście nie są niczego świadome i bawią się na miejscowym święcie - coś jak nasze Dożynki. Jedna z nich, najmniej atrakcyjna i dziwna dość- typowa kujonica i dewota, zyskuje sobie adoratora. Tańczy z nią cały czas gruby, potężny, długowłosy facet...

Gość Vnóstwo
iga- dzieje się coś? Ten film ma fabułę którą można opowiedzieć w paru zdaniach, istotą są tylko sceny tortur lub ucieczki bohaterów... Ładna "akcja" :/

Gość Vnóstwo
Ta dziewczyna bawi się świetnie, jest strasznie przejęta adoratorem, ale koleżanki ostrzegają ją żeby nie oddalała się od nich. Ona jednak wsiada z nim do łódki, i odpływają na drugi, zalesiony brzeg... Wysiadają z łódki, ona czuje że coś jest nie tak bo facet dziwnie na nią patrzy... Po chwili ktoś zarzuca jej na głowę czarny worek, ona przewraca się do jeziora; dostaje metalowym prętem w kręgosłup i traci przytomność.

Gość Vnóstwo
Następna scena: Dziewczyna, całkiem goła i związana, wisi do góry nogami w sporym, ciemnym pomieszczeniu. Niedaleko stoi jej "adorator"; pod nią widać coś na kształt wanny zrobionej z kafelków w podłodze. Dziewczyna szarpie się, płacze i krzyczy, błaga o litość i jest przerażona... Nie słychać jej słów, na ustach ma knebel. Adorator śmieje się i wychodzi...