Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Facio na 102 to ja Napisano Lipiec 4, 2007 nie kurwa , zielona w rozowe centki :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o kuźwa ja pierdzielę 0 Napisano Lipiec 4, 2007 o ja pierdzielę:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 czemu faciu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i cyliner Napisano Lipiec 4, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Podobno prawo do białej sukni ma tylko panna młoda, która jest dziewicą. Tak słyszałem. Nie słyszeliście o tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie no nie 0 Napisano Lipiec 4, 2007 no to praktycznie prawie żadna by białej nie miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i cyliner Napisano Lipiec 4, 2007 podaj numer ustawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxxxx Napisano Lipiec 4, 2007 dziewictwa na pierwszy rzut oka nie da się stwierdzić;) ale w ciąży to już powinna sobie biel darować, to jakoś niesmacznie wygląda jednak.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 A jednak większość ma białe suknie... Ale pamiętam jak był ślub mojej kuzynki to właśnie jej przyszły mąż tak w żartach powiedział, że ona to nie może mieć białej sukni i rzeczywiście nie miała białej tylko kremową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Facio na 102 to ja Napisano Lipiec 4, 2007 no ja pierdole ! w 2007 roku takie pytania zadajesz?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej autor Napisano Lipiec 4, 2007 idź...pocałuj się z kims i wróć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 A i panny młode w ciąży mają białe suknie? W sumie mnie to ani ziębi ani grzeje, i jak dla mnie to mogłyby mieć np krwisto czerwone suknie lub kruczo czarne. Zabawnie by było. Chciałem tylko poruszyć ten temat, bo przypomniała mi się właśnie moja kuzynka jak tu ten facio na 102 coś o ślubach gadał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Cóż całowałem się nie raz z jakimś wujkiem, cicią, babcią lub dziadkiem w policzek i teraz też mógłbym tak zrobić choć nawet żadnej cioci ani wujka nie ma pod ręką ale nie o takie całowanie chodzi mi w moim nicku. A o inne całowanie to nie jest tak łatwo, zeby tak pójść pocałować się i wrócić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Faciu a czemu w 2007 roku nie mogę zadawać takich pytań, no powiedz mi? Mi jakoś nie robiłoby różnicy czy zadaje to pytanie w roku 2007 czy zadawałbym je w 1992. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz racje Napisano Lipiec 4, 2007 ty w sredniowieczu żyjesz ? To nie ma znaczenia !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Angieeeeee Napisano Lipiec 4, 2007 średniowiecze sie skonczyło ;) kazda ma prawo iść w białej sukni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Ej co jest przewidziane dla panów młodych, którzy wychodząc za mąż są prawiczkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rogi...... Napisano Lipiec 4, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz racje Napisano Lipiec 4, 2007 przewidziany jest -ICH PIERWSZY RAZ hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 rogi...... rogi? sugerujesz, że tacy panowie młodzi będą zdradzani? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rogi...... Napisano Lipiec 4, 2007 tacy panowie młodzi ..byli zdradzani ! żartuję :) chyba;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna co widzi sny Napisano Lipiec 4, 2007 eeeee... nie znacie się :P kolor sukni nie ma najmniejszego znaczenia, w kościele katolickim symbolem dziewictwa jest biały welon! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze zostało 23 Napisano Lipiec 4, 2007 jasne, i może jeszcze powinna o północy wynieść zakrwawione prześcieradło i pokazać gościom... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz racje Napisano Lipiec 4, 2007 a to było dobre :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 biały welon powiadasz? muszę się przyjżeć pannom młodym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rogi...... Napisano Lipiec 4, 2007 przyjRZeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna co widzi sny Napisano Lipiec 4, 2007 ale to nie zasada którą stosują wszystkie panny młode... ale jest to właśnie w dobrym tonie... jeśli wiadomo, że dziewicą już się nie jest to po co szopka? :P z drugiej strony nie każda dziewica ma chęć założyć welon... wszystko zależy od gustu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 przyjrzeć powiadać, oj no to się przyjrzę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Ale dobrze, że mi powiedziałyście o tym weolnie, no o tym nie słyszałęm ale faktycznie jakoś obecnie chyba rzadziej się spotyk welony niż kiedyś. A to sie tyczy tylko białego welonu czy kazdego, np kremowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach