Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska27

pracowal ktos przy pakowaniu miesa w angli??

Polecane posty

Gość aska27

tzw,pakowacz sa taki oferty w agencjach,byl ktos/?/ciezka jest ta praca?/?ile mozna wyciagnac??

Gość nic nie wchodzi
jest troche ogl.w gazetach

Gość taka tam rymowanka
pewnie chodzi ci o "packera", to pewnie bedziesz pracowac w fabryce, przerabane, i jeszcze z miechem, bleee, no i pewnie zimno, lepiej poszukaj szybko czegos innego.

Gość nie radze ci
moja znajoma pracowala...powiedziala ze nigdy wiecej.... rece miala poranione a do tego trzeba bylo pracowac w minusowych temperaturach.....mowila ze zimno do szpiku kosci ja calymi dniami przeszywalo....

Gość matko
napewno szczyt marzennnnnnnnnnnn.............

Gość vvvvvvvv
wydaje mi sie ze mozna wszystko przezyc jak sie chce.. ale to nie jest dla lalki z miasta.............

Gość mozna przezyc wszystko
mozna przezyc wszystko jak trzeba, ale po co??? trzeba chyba naprawde miec juz finansowy noz na gardle zeby sie chwytac takiego byle czego. To juz lepiej pracowac na tym oslawionym zmywaku, a jak w fabryce, to np perfum: cieplo, siedzi sie na tylku i dobrze placa. Naprawde nie trzeba sie chwytac najgorszego gowna.

Gość dietetyczka na wygnaniu
ja pracuje 230 tygodniowo . nie polecam juz mam reumatyzm po 2 latach !!!!

Gość asiula27
kochana a dokladnie gdzie???powiedz mi kochana/to nie tak zle finansowo.......napisz prosze jak ci idzie i ogolnie...

Gość dietetyczka na wygnaniu
Rood - Food , mozesz wyciagnac 300 ale padniesz na pysk . napisz kiedy chcesz jechac , i przez jaka agencje i gdzie ? a najlepiej podaj imeil ok.

Ja dodam że w każdej miescinie tu sa agencje pracy. Rejestrujesz sie osobiscie i taką własnie byle jaką pracę to znajdują bezproblemowo - magazyny, fabryki, chłodnie, wszytsko co w danym regionie sie produkuje

Gość asiula27
ile trzeba miec na wyjazd?????pieniedzy??

Gość asiula27
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość asiulka27
to jaki jest sens jechac???? jsk raz mam pracowac raz nie.... nieczaje?? albo praca albo dalej bezrobocie w polsce.. bo jak mam zaplacic za mieszkanie?? jak 2 dni o roboty pojde?? jakas paranoja,, nastepna,,, to juz niewiem co lepsze.....??

Gość nienawidze polakow
powiedza ci uwazaj.. polk polakowi ...................

Zajrzyj na strony Firmy rekrutacyjnej Omega, oni mają tego typu pracę i nie tylko. Firma jest w Anglii i ma jakieś przedstawicielstwo w Polsce - według mnie lepiej rozmawiać tu na Wyspach. Prosić o Polaków do rozmowy

Gość nnnnnnnnnn
pakowacz ciezki kwalek chleba