Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość technik

technikfarmacji

Polecane posty

Gość technik

fajny zawód czy nie bardzo? jaką szkołę polecacie? czytrzeba być naprawde dobrym z chemii czy wystarczy być przeciętnym(ale pracowitym) żeby to skończyć?

Gość Szaroczarna
jeśli chcesz byc technikiem farmacji to mozesz isc na studium czyli do szkoly policealnej,a tam z chemii nie trzeba byc geniuszem... w takiej szkole bardziej przygotowujesz sie do zawodu natomiast jak chcesz byc magistrem to musisz isc na studia i tam niestety ale chemii w pizdu i cieżko ponoc... ja skończyłam studium właśnie.czekam teraz na wyniki z egzaminu,ale wyniki dopiero pod koniec sierpnia.

Gość technik
podnosze

Gość trusski
zawod taki po to ze odpiepszysz swoje 8h dziennie w aptece i do kieszeni niezla kasa wpadnie.... tez o tym myslalam... ale wybralam prawo

Gość Szaroczarna
wszędzie musisz odpieprzyć 8 h dziennie... tylko ze w jednej robocie dostaniesz tyle a w drugiej tyle... ja uwazam ze praca w aptece jest bardzo przyjemna choc czasem trafiają sie niemili pacjenci...wiem bo miałam praktyki wiec sie napatrzałam i nasłuchałam...

Moaj mama jest technikiem farmacji. Ale ona kochała chemie i te wszytkie leki:P Pracuje 8/8,5 godzinyw tygodniu + 2,3 soboty w miesiacu. Zarabia średnio 2300 Szkopół w tym ze to pół godziny nie liczy sie do emerytury