Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiilonaaaa

okropne piersi

Polecane posty

Gość iiiilonaaaa

Nienawidze swoich piersi!!!!! Nie są ani jędrne ani kształtne a dodatkowo mam duze obwódki okołosutkowe. Wstydzę sie rozebrać przy swoim chłopaku... Nie piszcie mi prosze takich rzeczy w stylu: ze jesli mnie kocha, to nie bedą mu przeszkadzać moje piersi... Są straszne- nikt nigdy ich nie widział, Bo mam swiadomosc tego jak są okropne. I NIE WYDAJE MI SIĘ TO TYLKO TAK JEST!! chłopcy wola małe obwódki prawda???

Gość iiilonnaaa
nie wiem, a czemu sie wszedzie o to pytasz???

Gość 663tert
pomysl inaczej - czy jakby on mial coś niezbyt ładnego np.... jakąś bliznę na brzuchu, albo obwisłe pośladki, albo niemuskularną klatę, albo cokolwiek.... zmieniłoby to coś w twoich uczuciach? Na pewno nie. I ten argument jest na plus zwłaszcza że to kobiety patrzą na drobnostki, a faceci globalnie - na cała kobietę. Sądzisz że podniecony, z Tobą w łózku, będzie cie oceniał? Nie. Jego będzie podniecac nagość, a nie kształty. Poza tym widziałam parę moich koleżanek bez stanikow i powiem ci że mało która laska ma ładny biust, wiekszość ma obwisłe i z ogromnymi aureolkami. I jakos mają facetow.

Gość bo jest zboczony na tym
punkcie

Gość dziewczyny....
co to są za problemy?ja też mam duże obwódki i nawet do glowy mi nie pzryszlo zamartwiać się tym..ważne ze zdrowa jestem a nie bzdetami sie przejmować...szkoda życia .

Gość no sorry..
mój mowi że woli. znajomi faceci też - ale teraz to pokolenie wychowane na photoshopie i internecie, skąd ma wiedzieć jak jest naprawdę... :) głowa do góry a jeśli naprawdę bardzo źłe ci z tym - to sobie zoperuj. idź na konsultację to plastyka, powie ci co da sie z tym zrobić i już. też mi problem

Gość illonnnaa
jak cudownie usłyszeć takie słowa!!!!!!!!! :) :) :) :) MAM NADZIEJE ZE TO PRAWDA... szczególnie pocieszająca jest wypowiedz 663tert :) OBY TAK BYŁO.. Już odrobinke bardziej polubiłam swoje piersi :) Ale tylko o drobinke :P

Gość illonnnaa
zgadzam sie ze stwierdzeniem: "POKOLENIE WYCHOWANE NA PHOTOSHOPACH"

Gość no sorry..
no niestety.. a potem się żalą kretyni (niedawno koleś założył taki topic) że po porodzie żona ma trzy rozstępy na brzuchu i niefajne piersi (bo karmi) i on się biedak nie może przemóc bo go to odrzuca a nie podnieca.. szook..

hmm ale przecież kocha się z tobą nie dlatego że mu się nie podobasz tylko dlatego że mu się podobasz prawda ?

Gość illonnnaa
No tak, ale zawsze kocham sie z nim w staniku.... :(

Gość 663tert
przeciętny facet ma taką opinię jak "nigdy się nie całowałem" - im to jest obojętne Taka prawda. Owszem, oglądają sobie laseczki w necie ale w rzeczywistości im jest bez róznicy jakie są cycki albo jak wygląda ci.pka. Dla nich ma znaczenie cała sylwetka kobiety i jej twarz. Widziałaś gołe zdjęcia aktorek zrobione przez paparazzich? Np. Gwyneth Paltrow ma dosłownie naleśniki. To samo Cameron Diaz - zwisy totalne. Ostatnio widziałam film z taką babką co grała np. w Ace Ventura (wypadło mi z głowy jej nazwisko) - scena byla taka że rozbiera się przed facetem a on na nią patrzy. Figurę miala ok, twarz b. ładną, ale te cycki..... klapnięte zupełnie, jak dwie pończochy. A facet podszedł do niej i zaczeli się kochać. Wtedy do mnie dotarło że te cycki są brzydkie tylko z KOBIECEGO PUNKTU WIDZENIA. Tak - jak pokażesz innej kobiecie biust, to moze go skrytykowac. Ale facet nie. Dla niego obojetne. Wazne że gołe cycki. :)

no i facet nic nie protestuje ze nie sciągasz stanika ? no co za jeden, uwierz że Twoje ciało jest cudowne i tak masz o nim mysleć. ważne jest lubić siebie takim jakim się jest :) z męskiego punktu widzenia powiem że kochałem się z kobietami z małymi obwódkami i z takimi z dużymi bądź bardzo sporymi i najbardziej lubiłem tę ostatnią partnerkę i jej piersi oczywiście też :)

Gość illonnnaa
DO 663tert. Jestes chyba moim uzdrowicielem :) Wiesz.. bede o tym pamietac :) Dzieki wielkie za opinię :) Wiadomo.. trudno mi bedzie z dnia na dzien zaakceptowac moje piersi, ale po wypowiedzi chłopaka (a raczej chyba mężczyzny, wnioskując po wypowiedzich) będzie mi łatwiej je zaakceptować :) A twarzy to chyba nie mam najbrzydszej :) :)

Gość illonnnaa
do macka_pn : SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRR!!!!! No przestancie bo zaraz wyjde na balkonik i wszystkim je pokaże :)

Gość 663tert
nie, ja jestem kobietą. Sama napisałam przecież że piersi tamtej aktorki były brzydkie. Ale NIKT tego nie widział, skoro nakręcili ten film i ona grała w nim taką FEMME FATALE. Np. wielu kobietom podoba się Kate Moss. A nie znam ani jednego faceta któremu ona sie podoba. Słowem - kobiety inaczej oceniają swoje ciała i ciała innych kobiet. Jesteśmy bardzo krytyczne i zobaczymy dosłownie wszystko. A faceci to proste i trochę tępe (wybaczcie) stworzenia. Im pokazać goły cycek to już macha ozorkiem (i nie tylko ozorkiem ;) ) - jasne że pod warunkiem że kobieta mu sie podoba. Ale skoro poszedł z nią do łózka tzn że sie podoba.

Gość hfsehglgh
66coś tam to kobieta - pisze "widziałam" a kobiety lubią się dowartościowywać tak:O ja na szczęście mam małe i nie wiem jacy faceci wam mówią że duze fajne, bo wszyscy z którymi byłam mówili odwrotnie, to samo móią moi waj bracia - a oni raczej nie są interesowni w tej kwestii:) jak i kilku kolegów w czasie takich grupowych wypadów przy piwku, więc wątpię aby mieli kłamać..

Gość 663tert
aa. i nie sądzę by duże aureolki to bylo coś złego. Patrzylam kiedyś na ogloszenia erotyczne to b. wielu facetów pisało że szuka kobiety z dużymi sutkami i otoczkami. Pamiętam to, bo się zastanawialam czemu (tu znow wchodzi moje kobiece myslenie)

Gość illonnnaa
a jeszcze dodam,że juz nie moge sie doczekać aż zaczne pracować za granicą, zeby było mnie stać na operacje piersi.. Od rodziców nie wypada brać pieniedzy na takie sprawy... Lepiej chyba je "poprawic", prawda? czy lepiej mieć swoje- co tu duzo mówić- nieładne, ale naturalne?

Gość lillyanka
mój mąż ma fioła na punkcie kobiet o piersiach z dużymi otoczkami ;) I nie jest jedyny, jest takich dziewczyn pełno w pisemkach dla panów, filmach erotycznych itd. Podobnie jak duże wargi sromowe czy kształt posladków, każdy kształt i rozmiar ma swoich entuzjastów. Tylko na forum gdzie rządzą zakompleksione małolaty i paru zagubionych facetów bez partnerek jest inaczej. Nie daj sobie robić wody z mózgu :D

oj no kwestia gustu, ja lubię duże piersi, mój kumpel też, ale inni wolą małe. niektórzy muszą widzieć zgrabne tyłeczki, a dla mnie są ważne ładne piersi... ale znów nie najważniejsze :) ps. tak jesteśmy prości :)

Gość anatomia 2
iiiilonaaaa kobieto zapamiętaj: sutki to piersi a obwódki wokół brodawek masz duże.

Gość no sorry..
ważne żeby się dobrze czuć. jak ktoś źle się czuje z takimi jakie ma, to niech sobie poprawia, po to to jest :)

żadnej operacji piersi, co się będziesz kroić i ryzykować zdrowiem ? za te pieniądze lepiej pojedźcie sobie z mężem/facetem na takie wakacje o jakich zawsze marzyliście i o których będziecie długo pamiętać :)

Gość 663tert
hmmm.... nie dowartościowuję się. I na serio to piersi mam modelowe i uwielbiam je. Ale wiem że faceci nie patrzą na to aż tak jak my. Nie wiem jak wam to wytłumaczyć.... Np. na erotycznym jest topik o dużych wargach sromowych, tam setki kobiet mających motylki się skarży że pewnie nie spodobają się facetom. A ja nie rozumiem tego problemu, mimo że mam bułeczkę. Nie wiem czy wynika to z faktu że lepiej znam mężczyzn czy bardziej na luzie podchodzę do świata. Chyba to pierwsze. JASNE że facet zauważy czy laska ma motylka czy bułeczkę, czy duże cycki czy małe, ale jemu to jest wsio rawno, jesli i tak mu sie podoba i skoczył w nią do wyra. Powiedziałabym nawet że własnie te że tak powiem "defekty" stanowią o żywym człwieku. Gdyby wszystkie laski miały takie same ciała, byłoby facetom nudno.

Gość illonnnaa
do 663tt... aj no faktycznie jestes kobieta... przepraszam umknęło mi uwadze :) Widzisz .. ja mam zakodowane w głowie ze te aureolki są po protu OKROPNE!!. Juz mi nie przeszkadza brak jędrnosci (bo z tym to aż tak fatalnie to moze nie jest, ale nie są jędrne) tylko to, ze te obwódki są tak duże.... :(

Gość illonnnaa
illonnnaa Jak moj facet mnie posuwa to zawsze mam na sobie stanik i jęczę przy tym jak świnia. Oczywiście swojego ohydnego dupska nie wstydze się mu pokazac jak mnie zapina od tyłu... tylko z cyckami mam taki problem TO NIE JA PISAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!