Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patuska

Odżywki do włosów które muszę prostować

Polecane posty

Witam! Mam pytanie: jakie odżywki są najlepsze i w jakiej cenie, które stosuje się do włosów które prostuje ceramiczna. Prostuje włosy codziennie od roku i sa trochę zniszczone.

Patuska, mam ten sam problem. Prostuje też od roku i obawiam się że są juz tak zniszczone że szok. Podobno trzeba przestać na pół roku żeby \"odzyły\" Ale z niewyprostowanymi niemam zamiaru wychodzić ;/

ja to samo mam loki i w ogole to jest masakra, tez podcinam koncowki regularnie bo wtedy szybciej rosna

Dziewczyny mam ten sam problem!! kazdy mi mowi zebym przestala prostowac ale jak mozna w takich wlosach wyjsc na miasto!! szok!! tez szukam jakiejs pomocy czy odzywki zeby prostowac wlosy!! mam nadzieje ze ktos wie!! pozdrawiam!! ;-*

moze kupcie sobie cement do wlosow. On oddbudowywuje wlosy i dziala w wysokiej temperaturze, czyli np. podczas suszenia lub prostowania. Ja go mam od jakiegos czasu. zaplacilam 100 zl. prostuje wlosy od 2 lat, ale z rozwaga. Uzywm maseczek z firmy l\'oreal proffessionel i ostatnio moim nowym nabytkiem jest wlasnie ten cement. Moja fryzjerka mowi,ze moje wlosy sa ok i nie sa zniszczone.A sa baaaardzo cienkie. Moze sprobujcie z tym cementem. Pozdrawiam