Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gloria444

czemu juz 1,5roku sie staramy i nic

Polecane posty

dlaczego, moze wiecie... a moze sa wsrod was kobietki ktore maja na to jakis niekonwencjonalny sposób.. ide niedługo do lekarza czas na badania ale jakie?

jezeli po 1,5 roku regularnego współzycia bez zabezpieczenia dalej nie ma ciązy no to napewno jest jakis problem, lekarz powinien zlecic badania i to nie tylko tobie ale równiez twojemu partnerowi, przedewszystkim ty powinnas miec zlecone wszystkie badania hormonalne, a partner powinien zrobic Spermiogram, od tego większość lekarzy zaczyna

wiem musze te badania koniecznie porobic... moja gin powiedziała mize powinam po stosunku lezec z pupa do gory przez jakies 30min...to prawda?

fakt, to pomaga, ale po 1,5 roku regularnego współżycia to ja myślę ze macie większy problem niz złe ułozenie podczas seksu, mozesz miec np. za niski Progesteron, za wysoka Prolaktynę albo Testosteron, albo twój partner moze miec za słabe nasienie, albo ma go za mało, mozesz miec tez np. niedrozne jajowody lub jeszcze coś innego moze wam dolegać

czesc postarajcie się zrobic badania hormonów , spermy, drożnosc jajowodów sprawdz i zobaczysz jak bedzie ok to znaczy ze za mocno o tym myslisz a to strasznie przeszkadza w zajsciu w ciaze sama o tym wiem doskonale ..ale sie udalo jestem w 2 miesiacu:-}