Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasia18

czy lyzeczkowanie jest niebezpieczne

Polecane posty

Gość joasia18

jestem pierwiastka nie mialam nigdy dzieci teraz jestem w ciazy ale okzalao sie ze moj plod moze obumrzec (istnieje taka mozliwosc poinformowal mnie o tym lekarz ) i bede miala lyzeczkowanie... czy jesli pyjme najgorsza mozliosc ze stracedziecko i bede miala lyzeczkowanie nie bede mogla miec dzieci?? prosze o odpowiedz

Lyzeczkowanie gdy dziecko zyje nazywa sie aborcją. A jednym z powikan aborcji jest to, ze mozesz juz nie miec dziecka. A dokladnie dlaczego dziecko moze umrzec, jaka jest przyczyna?? Jesli ma umrzec to umrze samo, bez lyzeczkowania.

Chyba, ze chodzi o usuniecie martwego dziecka z macicy. Wtedy nie wiem, czy lyzeczkowanie jest konieczne czy jakos inaczej usuwa sie martwy płod.

Gość ale wydumalas laska
plod obumarly usuwa sie przez lyzeczkowanie - chociaz niektorzy lekarze kaza takiej kobiecie czekac az urodzi martwy plod :-O

No przeciez sie skapnelam, ze nie o to chodzi i wprowadzilam pprawke, wiec sie nie oburzaj ;)

Gość joasia18
czyli jak nie donosze ciazy i lekarz wykona lyzeczkowanie (jak on to ujal) strace mozliwosc rodzenia dzieci

Gość joasia18
jestem w 5tym tygodniu ciazy i lekarz mowil ze przy moim zdrowiu moge nie donosic ciazy...

Gość masz 18 lat
?

Gość joasia18
te link nie dziala zrobilam tak jak trzeba i pojawil sie napis ze strona nie istnieje

Ja poronilam pierwsza ciaze i mialam lyzeczkowanie.Teraz mam dwoje zdrowych dzieci;)